- 60%

Dragoste in contratimp

Nota ta:
83 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 24,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 24,00 lei

După o despărțire dureroasă de iubitul ei, Tiffy Moore are nevoie de un loc unde să stea. Rapid. Și ieftin. Iar disperarea o face să răspundă la un anunț pentru împărțirea unui apartament. Leon, care lucrează noaptea, va locui în apartament în timpul zilei, iar Tiffy îl poate avea pe timpul nopții și în weekenduri. El va fi acolo doar când ea este la birou. De fapt, nu vor trebui să se întâlnească niciodată.

Astfel, Tiffy și Leon încep să comunice prin bilețele. Chiar dacă sunt diferiți, curând devin prieteni. Și apoi poate mai mult de atât. Dar să te îndrăgostești de colegul de apartament nu e probabil cea mai bună idee... mai ales dacă nu l-ai întâlnit niciodată...

 

„Dragoste în contratimp este o încântare de la început până la sfârșit... are personaje simpatice, dialoguri spumoase, o premisă amuzantă și multă acțiune. O poveste de iubire sinceră și fermecătoare, perfectă pentru fanii comediilor romantice clasice.Kirkus Reviews

„Noua Joyo Moyes... Acest roman are toate ingredientele din Înainte să te cunosc. Teribil de amuzant.“ Cosmopolitan

Despre Beth O'Leary

Beth O'Leary

Beth O'Leary

Beth O'Leary a studiat limba engleză la universitate înainte de a se angaja în domeniul editorial, unde se ocupă de cărți pentru copii.

Locuiește la țară, în apropiere de Londra, și a scris primul ei roman, Dragoste în contratimp (The Flatshare, 2019), în tren, în timpul navetei către și de la serviciu.

O veți găsi, de regulă, cuibărită cu o carte, o ceașcă de ceai și mai multe pulovere de lână (indiferent de vreme).

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 mai 2023
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Beth O'Leary
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 416
ISBN : 978-630-319-001-3