- 35%

- 35%

Dragostea din ochii tai

Autor: Bella Andre
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Preț standard 19,90 lei Preț special 12,94 lei

Reducere 35%

în stoc

Descriere Dragostea din ochii tai

Chloe Peterson are o noapte proastă. Și, când mașina ei derapează de pe drumul umed direct într-un șanț, este convinsă că până și tipul grozav care o salvează în toiul furtunii e prea bun ca să fie adevărat. Ca fotograf de succes care colindă prin toată lumea, Chase Sullivan are de unde alege femei frumoase. Și...

Descriere Dragostea din ochii tai

Chloe Peterson are o noapte proastă. Și, când mașina ei derapează de pe drumul umed direct într-un șanț, este convinsă că până și tipul grozav care o salvează în toiul furtunii e prea bun ca să fie adevărat.

Ca fotograf de succes care colindă prin toată lumea, Chase Sullivan are de unde alege femei frumoase. Și consideră că viața lui este perfectă exact așa cum e – până în noaptea când o găsește pe Chloe pe marginea drumului, în Napa Valley. Chase știe din prima clipă că nu a mai cunoscut pe cineva atât de fermecător, dar își dă repede seama că tânăra are probleme mult mai mari decât mașina avariată – căci Chloe a jurat să nu mai facă niciodată greșeala de a avea din nou încredere într-un bărbat. Dar, cu fiecare privire drăgăstoasă pe care i-o aruncă Chase și cu fiecare dulce mângâiere păcătoasă, nu se poate abține să nu se întrebe dacă nu cumva a întâlnit singura excepție.

În curând, Chase este gata să mute munții din loc pentru a o iubi și a o proteja. Dar oare Chloe o să-l lase?

 

BELLA ANDRE este autoarea ale cărei cărți se află în fruntea topurilor de bestselleruri din întreaga lume, iar aparițiile în topurile din New York Times, USA Today, Publishers Weekly și Wall Street Journal sunt constante. Până în prezent, vânzările romanelor ei au depășit 7 milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
Apr 2021
Tip coperta:
Broșată
Format:
107x177
Nr. pagini:
288
ISBN:
978-606-33-7290-2
Traducator(i):
Cristina Radu
Categorie:
Colectie
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 15.06.2021

Din aceeasi categorie

Vezi toate