Litera65

Dragostea n-a murit

Nota ta:
100 % of 100
59,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.10.2023

Versiuni disponibile

Florence Day, ghostwriter-ul uneia dintre cele mai prolifice autoare de romane de dragoste din industria de gen, are o mare problem─â: dup─â desp─âr╚Ťirea traumatic─â de iubitul ei, nu mai crede ├«n dragoste. Da, romantismul e ca ╚Öi mort pentru ea.

Atunci c├ónd noul ei redactor, un b─ârbat ├«nalt, impun─âtor ╚Öi nemaipomenit de chipe╚Ö, refuz─â s─â-i prelungeasc─â termenul-limit─â de predare a romanului la care ea tocmai lucreaz─â, Florence se preg─âte╚Öte s─â-╚Öi ia adio de la cariera de scriitoare. ├Äns─â apoi un apel telefonic ÔÇô pe care n-ar fi vrut s─â-l primeasc─â vreodat─â ÔÇô o sile╚Öte s─â se ├«ntoarc─â acas─â pentru prima oar─â ├«n zece ani, ca s─â-╚Öi ajute familia s─â ├«l ├«nmorm├ónteze pe iubitul ei tat─â.

Vreme de un deceniu, Florence a stat departe de or─â╚Öelul natal, ├«n care nu s-a sim╚Ťit niciodat─â ├«n╚Ťeleas─â. Chiar dac─â i-au lipsit farmecul nop╚Ťilor calde din Sud, rudele ei excentrice, dar iubitoare, precum ╚Öi afacerea de pompe funebre a familiei, ea nici acum nu se poate hot─âr├« s─â r─âm├ón─â ├«n c─âminul pe care l-a p─âr─âsit c├óndva. De╚Öi tat─âl ei s-a dus, atmosfera din trecut a r─âmas neschimbat─â, fapt care ├«i displace profund lui Florence.

Asta, p├ón─â c├ónd descoper─â o fantom─â care o a╚Öteapt─â ├«n pragul casei funerare, un b─ârbat la fel de impun─âtor ╚Öi de scandalos de chipe╚Ö ca ├«ntotdeauna ╚Öi care, pe deasupra, e la fel de nedumerit ca ╚Öi ea ├«n leg─âtur─â cu motivul prezen╚Ťei lui acolo.

Da, pentru Florence nu ├«ncape ├«ndoial─â c─â romantismul e mort ╚Öi ├«ngropat... dar la fel e ╚Öi noul ei redactor, iar treburile pe care el n-a reu╚Öit s─â ╚Öi le duc─â la bun sf├ór╚Öit ├«n via╚Ťa p─âm├ónteasc─â o vor face s─â reconsidere tot ceea ce a ╚Ötiut p├ón─â acum despre pove╚Ötile de dragoste.

 

ÔÇ×Dragostea n-a murit este un roman ├«n care se reg─âsesc multe dintre elementele pe care eu le ├«ndr─âgesc la o carte ÔÇô eroine excentrice, familii reg─âsite, or─â╚Öele tihnite, fantome (!!!) ÔÇô totul, ├«nglobat ├«ntr-o scriitur─â original─â, distractiv─â ╚Öi modern─â. Centrat─â pe ideea mor╚Ťii, aceast─â comedie romantic─â se dovede╚Öte a fi una... mortal de atr─âg─âtoare!ÔÇť Rachel Hawkins

ÔÇ×Pentru mine, Dragostea n-a murit s-a dovedit a fi o mare ╚Öi nea╚Öteptat─â surs─â de delectare. Articulat─â, surprinz─âtoare ╚Öi distractiv─â.ÔÇť Christina Lauren

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 2 mar. 2023
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Ashley Poston
Traducator(i) : Mihaela Serea
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-9805-6