- 29%

Furtuna in paradis (vol. 11)

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.05.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Hot

 

ÎNTRE LIBERTATE ȘI DATORIE DOAR DRAGOSTEA CONTEAZĂ

Renumit model pentru diverși artiști, tânăra Shay Morrison consideră că nu este nimic rușinos în a-ți expune trupul gol ca inspirație pentru lucrări de artă. Însă, ascuns în spatele unui trup de invidiat, se află un suflet îndurerat de eșecul unei căsnicii ratate.

Invitată într-un weekend să cunoască noua familie a mamei sale proaspăt recăsătorite, Shay îl surprinde din greșeală pe fratele ei vitreg, Ian, ieșind de la duș. Shay este încântată de ceea ce vede – un bărbat tânăr, excepțional de frumos –, nu însă și Ian, care nu-și ascunde deloc dezaprobarea față de cariera și de comportamentul dezinhibat al proaspetei sale rude. Revoltată și umilită, Shay își pune în gând să îl seducă, dar se izbește de un obstacol neașteptat – Ian este preot, iar moralitatea lui este fără pată.

Dorința arzătoare care se naște între aceste două firi pasionale, dar atât de diferite, declanșează un șir de evenimente imprevizibile, care vor pune sub semnul întrebării toate valorile și credințele de o viață ale lui Shay și Ian, determinându-i să ia cea mai neașteptată hotărâre.

 

„Sandra Brown îți aprinde imaginația cu personaje irezistibile, răsturnări de situație inedite, secrete scandaloase… atât de electrizante, că te fac să vibrezi!“ The Literary Guild

„Sandra Brown este una dintre cele mai talentate autoare de romane de dragoste ale vremurilor noastre.“ Affaire de Coeur

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 18 mai 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Sandra Brown
Traducator(i) : Alina Rogojan
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 180
ISBN : 978-606-33-9527-7