- 29%

Omul noptii (vol. 7)

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic suspense

 

LĂCOMIE. DORINȚĂ. OBSESIE. RĂZBUNARE...

Harry Booth a început să fure de când avea nouă ani pentru a-i asigura mamei lui bolnave un acoperiș deasupra capului, strecurându-se noaptea în case luxoase, în căutare de obiecte pe care să poată obține bani frumoși. Când mama lui este învinsă de cancer, el pleacă din Chicago – dar își păstrează obiceiul nocturn, ajungând maestru în jafuri. Este însă hotărât să rămână mereu în umbră, să nu atragă atenția asupra lui și să nu își permită să se atașeze de nimeni și de nimic.

Asta până când o întâlnește pe Miranda Emerson... Legătura puternică dintre ei îl face să își încalce propriile reguli. Însă, de-a lungul timpului, Booth s-a încurcat cu persoane periculoase, printre care și nemilosul Carter LaPorte, care îl privește ca pe o simplă unealtă de care se folosește în interesul propriu. Știind că LaPorte nu se va da în lături de la nimic, Booth o părăsește pe Miranda pentru a nu o pune în pericol – cu cruzime, fără să îi ofere vreo explicație – și se face nevăzut.

Dar legătura dintre cei doi este prea puternică, făcându-i să vină unul spre altul cu sau fără voia lor. Acum, Booth trebuie să îl înfrunte pe LaPorte pentru a se elibera – pe el și pe Miranda – o dată pentru totdeauna.

 

„Nora Roberts își folosește extraordinara capacitate de povestitor pentru a crea personaje captivante și pentru a ademeni cititorii într-o intrigă abil construită, ce poartă semnătura suspansului ei tipic, care îți dă fiori.Booklist

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 20 apr. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Nora Roberts
Traducator(i) : Elena Arhire
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 468
ISBN : 978-606-33-9923-7