- 29%

Prea salbatic pentru un sot (vol. 20)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.12.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Historical romance

 

UN CUCERITOR E ÎN PERICOL DE A PIERDE CEA MAI IMPORTANTĂ BĂTĂLIE

Chipeșul și ușuraticul moștenitor al unui ducat, Lord Roland Northbridge Wilde – cunoscut de prieteni sub numele de North – decide să plece la război, după ce a fost părăsit de domnișoara Diana Belgrave. Așa că nimeni nu este mai uimit decât el când se întoarce după doi ani și își găsește fosta logodnică în căminul strămoșesc… angajată pe post de guvernantă.

Diana n-a intenționat niciodată să-i rănească inima lui North sau să-i păteze reputația, dar în graba ei de a salva un copil neajutorat, n-a avut timp să se gândească la consecințele angajării sale ca guvernantă la castelul Lindow. Acum toată lumea a tras cele mai nefavorabile concluzii despre tatăl copilului, iar Diana rămâne cu un regret dulce-amar.

Când North declară sus și tare că încă o dorește, indiferent de scandalul apărut, Diana trebuie să lupte pentru a nu-și pierde inima pentru bărbatul cu care nu are încă nici o intenție să se mărite. Însă North s-a întors călit din război – și aceasta e o bătălie pe care e hotărât s-o câștige.

 

„Senzualitate care îți taie răsuflarea, umor perfect presărat… o încântare desăvârșită!“ Library Journal

„Câștigătoare a RITA Award, Eloisa James ridică romantismul pe culmi sublime prin eleganța scrisului și prin capacitatea de a îmbina perfect senzualitatea cu un simț al umorului delicios de sec.Booklist

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 20 iul. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Eloisa James
Traducator(i) : Cristina Radu
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
ISBN : 978-606-33-9937-4