- 29%

Secretele lui Sir Richard (vol. 5)

Nota ta:
65 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Historical romance

 

DRAGOSTEA POATE PĂREA UN SIMPLU JOC… PÂNĂ CÂND LUCRURILE DEVIN CU ADEVĂRAT SERIOASE

Sir Richard Kenworthy are la dispoziție mai puțin de o lună pentru a-și găsi o soție. Știe că, în condițiile date, nu poate avea prea mari pretenții, dar, când o vede pe Iris Smythe-Smith ascunzându-se în spatele violoncelului la îngrozitoarea serată muzicală organizată anual de familia ei, se gândește că se prea poate să fi dat peste o mină de aur. Este genul de fată pe care nu o observi decât dacă te uiți de două – ba chiar de trei – ori, dar este totuși la ea ceva ce clocotește dincolo de suprafață, iar el își dă pe dată seama că Iris este aleasa.

Iris s-a obișnuit să fie subestimată și trecută cu vederea. Cu înfățișarea puțin remarcabilă, dar cu mintea ascuțită, ea are tendința de a se pierde în decor, lucru care nu o deranjează. Prin urmare, când Richard Kenworthy cere să îi fie prezentat, ea devine suspicioasă. El flirtează, se poartă curtenitor și lasă impresia că se îndrăgostește rapid de ea, dar Iris simte că este ceva la mijloc.

Când, în urma cererii lui pripite în căsătorie, cei doi ajung într-o situație compromițătoare ce face ca nunta să nu mai poată fi evitată, ea nu scapă de senzația că el ascunde ceva – chiar dacă inima îi spune să îl accepte ca soț.

 

„Secretele lui Sir Richard este o carte plină de secrete ce merită din plin să fie descoperite.“ Heroes and Heartbreakers

Despre Julia Quinn

Julia Quinn

Julia Quinn

JULIA QUINN este autoarea a 18 bestselleruri New York Times consecutive și numai în Statele Unite s-au vândut peste 10 milioane de exemplare ale romanelor ei. Prima carte, Splendid, i-a fost cumpărată de o editură când avea doar 24 de ani, iar Julia a continuat să colaboreze cu același redactor și cu aceeași editură de atunci încoace. Este absolventă a universităților Harvard și Radcliffe și a fost înscrisă pentru o perioadă la Facultatea de Medicină a Universității Yale, dar a renunțat pentru a se dedica în exclusivitate scrisului. Pe data de 25 decembrie 2020 a avut premiera Bridgerton — o producție originală Shondaland/Netflix bazată pe cea mai populară serie a Juliei Quinn.

Întâmpinat cu entuziasm atât de telespectatori, cât și de critici, serialul Bridgerton s-a clasat al cincilea ca audiență la debut, fiind pe locul 1 în topurile vizionărilor Netflix din 76 de țări.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 6 apr. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Julia Quinn
Traducator(i) : Anca Dinu
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-9895-7