Educație Fizică și Sport. Manual. Clasa a V-a

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
29,90 lei
Manualul se impune prin aspectul general, printr-un design plăcut şi funcţional, original şi modern, care contribuie la stimularea şi facilitarea învăţării. Prin grafica bine realizată, construcția textului sub forma interogației și utilizarea unor rubrici semnificative, elevii se orientează ușor în paginile...

Manualul se impune prin aspectul general, printr-un design plăcut şi funcţional, original şi modern, care contribuie la stimularea şi facilitarea învăţării. Prin grafica bine realizată, construcția textului sub forma interogației și utilizarea unor rubrici semnificative, elevii se orientează ușor în paginile manualului.

Manualul de Educație fizică și sport pentru clasa a V-a este structurat pe unități tematice, care dezvoltă conținuturile din programă. Prezentate într-o formă deosebit de atractivă, lecțiile cuprind exemple de activități care conduc la formarea de competențe specifice disciplinei. Organizarea conținutului permite crearea de conexiuni cu celelalte discipline studiate.

Varianta digitală cuprinde integral conținutul manualului în variantă tipărită, având în plus exerciții interactive, jocuri educaționale, animații, filme și simulări. Toate acestea au obiectivul de a aduce un plus de valoare cognitivă.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Aug 2017
Nr. pagini:
attribute_icon
88
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
205x260
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2011-8
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  30 aug. 2017
Numar pagini  :  88
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  205x260
Categorie  :  Clasa a V-a
ISBN  :  978-606-33-2011-8

Din aceeasi categorie

Vezi toate