- 80%

Fata din inregistrare

Nota ta:
51 % of 100
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 12,00┬álei
în stoc

Estimare livrare: 30.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 12,00┬álei

New York, 1998, parada de Ziua Recuno╚Ötin╚Ťei. Kiera Templeton, ├«n v├órst─â de numai trei ani, dispare ├«n mul╚Ťime. Dup─â o c─âutare frenetic─â prin tot ora╚Öul, cineva g─âse╚Öte codi╚Ťele ei t─âiate, al─âturi de impermeabilul pe care-l purta feti╚Ťa.

Miren Triggs, o student─â la jurnalism de la Universitatea Columbia, se simte atras─â de caz ╚Öi ini╚Ťiaz─â o investiga╚Ťie paralel─â cu cea a poli╚Ťiei, ├«n ciuda unui start cu ╚Öanse minime. Cu timpul, aten╚Ťia fa╚Ť─â de caz ╚Öi resursele alocate scad, ├«n timp ce dosarele copiilor disp─âru╚Ťi f─âr─â urm─â se tot ├«nmul╚Ťesc.

├Än 2003, ├«n ziua ├«n care Kiera ar fi trebuit s─â ├«mplineasc─â opt ani, p─ârin╚Ťii ei, Aaron ╚Öi Grace Templeton, primesc acas─â un pachet straniu cu un con╚Ťinut nea╚Öteptat: o caset─â VHS cu o ├«nregistrare de un minut ├«n care Kiera se joac─â ├«ntr-o camer─â. Interesul pentru caz se reaprinde, iar c─âut─ârile lui Miren Triggs, devenit─â acum o jurnalist─â de succes, duc totodat─â la descoperirea unor date din propriul trecut pe care le crezuse pierdute; iar povestea personal─â, la fel ca povestea Kierei, este plin─â de necunoscute.

Fata din înregistrare este un thriller trepidant, care reinventează regulile genului. Este, în egală măsură, un roman psihologic despre profunzimile insondabile și uneori întunecate ale instinctului matern.

 

ÔÇ×Javier Castillo este, f─âr─â ├«ndoial─â, noul fenomen al literaturii europene.ÔÇť Jo├źl Dicker

ÔÇ×Cartea lui Javier Castillo captiveaz─â cititorul de la primele r├ónduri.ÔÇť El Pa├şs

ÔÇ×O desf─â╚Öurare uimitoare de resurse narative de o calitate literar─â garantat─â.ÔÇť Zenda Libros

ÔÇ×Un thriller cu nuan╚Ťe romantice care te subjug─â din primul moment.ÔÇť Elle

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 4 mai 2023
Colectie : Buzz Books
Traducator(i) : Mioara Adelina Anghelu╚Ť─â
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 416
ISBN : 978-606-33-9886-5