- 55%

Goana dupa mostenitoare

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 13,46┬álei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 13,46┬álei

SERIA ÔÇ×REBELII DE PE FIFTH AVENUEÔÇť

ESTE PREA TÂRZIU...

Descendentul renegat al unei vechi familii, Harrison Archer se întoarce la New York după moartea tatălui său doar pentru a descoperi că acesta dusese familia la faliment. Pentru a-i salva de la ruină, el este nevoit să găsească rapid o moștenitoare și să se căsătorească cu ea. Așa că Harrison apelează la singura femeie cu care și-ar dori să se însoare: prietena lui din copilărie și iubirea lui adevărată, Maddie, care i-a frânt cândva inima și care acum este logodită cu un duce. . . .

PENTRU DRAGOSTEA ADEV─éRAT─é?

C├ónd cel mai bun prieten al ei, Harrison, a plecat la Paris f─âr─â s─â spun─â nimic, Maddie Webster s-a refugiat ├«n dragostea ei pentru tenis. Acum Harrison s-a ├«ntors ╚Öi are nevoie de ajutorul ei ca s─â-╚Öi g─âseasc─â o mireas─â. Cu p─ârere de r─âu, Maddie organizeaz─â o petrecere la o cas─â din Newport, cu o list─â de invita╚Ťi plin─â de mo╚Ötenitoare eligibile. Dar s─â-l priveasc─â pe Harrison flirt├ónd cu poten╚Ťiale mirese este mai mult dec├ót poate suporta.

C├ónd Harrison ╚Öi Maddie se re├«nt├ólnesc, pasiunea dintre ei se aprinde. Dar, cum c─âs─âtoriile lor cu al╚Ťii se apropie, timpul se scurge ├«n defavoarea lor. Este soarta lor inevitabil─â... sau ├«i poate elibera dragostea?

 

Joanna Shupe a scris p├ón─â ├«n prezent 11 romane, considerate printre cele mai bune ale genului historical romance. ├Än 2013 a c├ó╚Ötigat prestigiosul premiu Golden Heart din partea Asocia╚Ťiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 18 mai 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Joanna Shupe
Traducator(i) : Oana Stan
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-9154-5