- 40%

- 40%

-40%

Hex Hall

Seria: 5248

Autor: Rachel Hawkins
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Hex Hall


Nota ta:
Pre╚Ť standard 29,90┬álei Pre╚Ť special 17,94┬álei

Versiuni disponibile

Cu trei ani ├«n urm─â, Sophie Mercer ╚Öi-a descoperit puterile de vr─âjitoare, har mo╚Ötenit de la tat─âl ei, pe care mama, o simpl─â muritoare, l-a ├«ndep─ârtat imediat dup─â c─âs─âtorie. La balul de absolvire a liceului, Sophie atrage asupra ei aten╚Ťia celor din jur printr-o vraj─â care se termin─â foarte prost ╚Öi este trimis─â la...

Cu trei ani ├«n urm─â, Sophie Mercer ╚Öi-a descoperit puterile de vr─âjitoare, har mo╚Ötenit de la tat─âl ei, pe care mama, o simpl─â muritoare, l-a ├«ndep─ârtat imediat dup─â c─âs─âtorie. La balul de absolvire a liceului, Sophie atrage asupra ei aten╚Ťia celor din jur printr-o vraj─â care se termin─â foarte prost ╚Öi este trimis─â la Hex Hall, un fel de ╚Öcoal─â de corec╚Ťie pentru a╚Öa-zi╚Öii copii Prodigium, adic─â vr─âjitoare, z├óne, magi, metamorfi, v├órcolaci ╚Öi, ├«n mod excep╚Ťional, vampiri.

La sfârșitul primei zile la noua sa școală, Sophie are deja trei dușmani noi, este îndrăgostită lulea de un vrăjitor sexy, descoperă că are o colegă de cameră vampir, iar o fantomă înfricoșătoare o urmărește pretutindeni. Mai mult, curând, Sophie află că cineva îi atacă în mod misterios pe elevii de la Hex Hall.

Pe m─âsur─â ce secretele s├óngeroase se dezv─âluie treptat, Sophie trebuie s─â se preg─âteasc─â pentru cea mai mare amenin╚Ťare pe care o are de ├«nfruntat: o societate secret─â, L'Occhio di Dio, al c─ârei scop declarat este exterminarea tuturor f─âpturilor Prodigium, ╚Öi ├«n special a ei.

Nu pierde╚Ťi continuarea!

 

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Mar 2017
varsta:
attribute_icon
12+
Numar pagini:
attribute_icon
256
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1471-1
Serie:
attribute_icon

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  14 mar. 2017
Autor(i)  :  Rachel Hawkins
Numar pagini  :  256
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 210
colectie  :  Fictiune pentru adolescenti
ISBN  :  978-606-33-1471-1
Serie  :  Hex hall