- 30%

Incercarile Reginei Soarelui

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 79,99┬álei Pre╚Ť special 55,99┬álei
în stoc

Estimare livrare: 25.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 79,99┬álei Pre╚Ť special 55,99┬álei

Cartea întâi din seria ARTEFACTELE OURANOSULUI

 

Zece femei. O întrecere mortală.

Doar una poate s─â cucereasc─â inima Regelui Soarelui.

Lor a ├«ndurat doisprezece ani de supliciu sub domnia Regelui Aurorei. Singura ei dorin╚Ť─â e s─â evadeze ╚Öi s─â se r─âzbune pe el pentru fiecare clip─â de chin pe care a tr─âit-o.

Atunci c├ónd, eliberat─â pe nea╚Öteptate, cade ├«n m├óinile Regelui Soarelui, rivalul Regelui Aurorei, Lor devine centrul aten╚Ťiei ├«n calitate de concurent─â pentru titlul de regin─â, al─âturi de alte nou─â Ofrande. Dac─â reu╚Öe╚Öte s─â cucereasc─â inima regelui, ea ├«╚Öi rec├ó╚Ötig─â libertatea ╚Öi poate, ├«n sf├ór╚Öit, s─â se r─âzbune pe Regele Aurorei.

Dar Lor e cu totul str─âin─â de ├Äncerc─ârile Reginei Soarelui. Nu ├«n╚Ťelege de ce a fost eliberat─â din ├«nchisoare ╚Öi nu se num─âr─â printre cei care tr─âiesc la curtea Regelui Soarelui. Celelalte Ofrande nu pot s-o sufere ╚Öi nu s-ar da ├«n l─âturi de la nimic ca s-o elimine din ├«ntrecere o dat─â pentru totdeauna.

├Äns─â Lor trebuie s─â c├ó╚Ötige cu orice pre╚Ť, fiindc─â dac─â pierde, moare. Sau, chiar mai r─âu de-at├ót, o s─â fie trimis─â ├«napoi la maleficul ÔÇô iar acum, dornicul de r─âzbunare ÔÇô Rege al Aurorei.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 8 feb. 2024
Colectie : Moon Light
Autor(i) : Nisha J. Tuli
Traducator(i) : Oana Barbu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 384
ISBN : 978-630-319-694-7