- 30%

Îndrăznește să visezi

Preț special 13,42 lei

Reducere 30%

Preț standard 19,17 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
 Margo, Kate și Laura au crescut ca niște surori, în siguranța unui cămin bogat, ocrotite de dragostea unei familii generoase și înconjurate de peisajele sălbatice ale golfului Monterey din California. Însă Margo este doar fiica menajerei bogatei familii Templeton, și tocmai nevoia de a-și depăși condiția este cea...

 Margo, Kate și Laura au crescut ca niște surori, în siguranța unui cămin bogat, ocrotite de dragostea unei familii generoase și înconjurate de peisajele sălbatice ale golfului Monterey din California. Însă Margo este doar fiica menajerei bogatei familii Templeton, și tocmai nevoia de a-și depăși condiția este cea care o împinge ca, la doar optsprezece ani, să își lase în urmă mama, familia adoptivă și traiul liniștit, pentru a încerca să clădească ceva numai al ei: o carieră. Bizuindu-se doar pe o frumusețe fizică ieșită din comun, de altfel singurul talent cu care crede că a fost înzestrată, Margo pornește mai întâi spre Hollywood, apoi spre Europa, în căutarea aventurii, a faimei și a succesului.

Însă după numai zece ani de glorie efemeră și de relații pasagere, tânăra revine acasă cu capul plecat. Un scandal public i-a distrus viitorul profesional, iar traiul nechibzuit a adus-o în pragul falimentului. Înglodată în datorii, umilită și deznădăjduită, Margo își caută alinarea în singurul loc din care știe că nu va fi gonită nicicând: Casa Templeton. și alături de Laura și de Kate, Margo își regăsește puterea de a spera, îndrăzneala de a visa și bucuria de a iubi.

Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times. Cărțile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 40 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Dec 2013
Tip copertă:
Broșată
Format:
107 x 177
Nr. pagini:
416
ISBN:
978-606-686-524-1
Colectie:
Lira
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate