- 29%

Intre rai si pamant (vol. 27)

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic

 

O FEMEIE IEȘITĂ DIN COMUN ȘI UN BĂRBAT CARE O ÎNVAȚĂ CE E DRAGOSTEA

Frumoasa Ripley Todd nu vrea altceva decât să-și continue existența liniștită, pe insula ce îi este cămin, alături de fratele și de cumnata ei. Există însă ceva ce îi tulbură somnul, o sperie și o derutează: are niște puteri speciale pe care nu le acceptă și pe care nu le poate controla. Pe deasupra, pe insulă apare încă un factor perturbator în persoana chipeșului MacAllister Booke – cercetător în domeniul paranormalului, interesat să investigheze zvonurile despre practicile vrăjitorești și entitățile extrasenzoriale ce bântuie locurile.

Din prima clipă, Mac își dă seama că Ripley are ceva aparte, ceva extraordinar – și nu doar ochii verzi strălucitori ori zâmbetul incitant. Fascinat de lupta îndârjită pe care ea o duce împotriva propriilor capacități uluitoare, Mac se hotărăște să facă tot ce poate ca să o ajute să accepte cine este cu adevărat – și să își găsească curajul să-și deschidă inima.

Dar înainte ca Ripley și Mac să apuce să viseze la un viitor împreună, trebuie să se confrunte cu durerea trecutului. Căci insula ascunde secole întregi de taine – și o moștenire teribilă gata să-i arunce în cel mai adânc abis.

 

„La fel de fascinant ca primul volum, al doilea roman al seriei îi va ține pe cititori cu sufletul la gură, vrăjindu-i la fiecare pagină.“ RT Book Reviews

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 7 sept. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Nora Roberts
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 300
ISBN : 978-630-319-167-6