- 40%

- 40%

Ținutul pustiit. Colecția Premium

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Ținutul pustiit. Colecția Premium


Nota ta:
Preț standard 39,90 lei Preț special 23,94 lei

Versiuni disponibile

Pe măsură ce maladia Alzheimer începe să îi clatine echilibrul existențial și sentimentul identității, Jack Jameson, un arhitect aflat în pragul pensionarii, începe să țeasă povești despre propria viață, emoționante și fragile, numai pentru a le uita apoi, odată cu gesturile mărunte ce alcătuiesc viața de zi cu...

Pe măsură ce maladia Alzheimer începe să îi clatine echilibrul existențial și sentimentul identității, Jack Jameson, un arhitect aflat în pragul pensionarii, începe să țeasă povești despre propria viață, emoționante și fragile, numai pentru a le uita apoi, odată cu gesturile mărunte ce alcătuiesc viața de zi cu zi. Ceștile ajung în sertarul biroului, hainele în cuptor, anii par săptămâni, iar cuvintele își pierd sensul.

Diverse evenimente din viața lui Jake se intersectează constant, sugerând intermitent dezorganizarea minții care cedează pas cu pas în fața bolii. Treptat, Jake se uita pe sine, odată cu ceilalți și, în final, până și cele mai limpezi amintiri ale sale ar putea să nu fie adevărate. Închis fără scăpare în celula propriei minți în destrămare, Jake Jameson ni se arată în cea mai sinceră și mai intimă lumină.

Scris din perspectiva bolnavului de Alzheimer, experiment de un mare curaj literar, Ținutul pustiit conturează nu numai autoportretul unui personaj bântuit de enigme pe care nu le mai poate dezlega, ci și radiografia unei boli la fel de enigmatice.

 

Nominalizare la premiile: Guardian 2009, Man Booker 2009 și Orange 2009. Roman publicat în 36 de țări.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
May 2010
Numar pagini:
attribute_icon
336
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-973-67-5901-7

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  1 mai 2010
Autor(i)  :  Samantha Harvey
Numar pagini  :  336
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  150x215
ISBN  :  978-973-67-5901-7