Jennifer L. Armentrout

Pe primul loc ├«n topul New York Times ╚Öi ├«n r├óndul autorilor interna╚Ťionali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuie╚Öte ├«n Charles Town, West Virginia.

Scriitoare prolific─â, ea declar─â c─â dedic─â scrisului opt ore pe zi, iar ├«n rest ├«╚Öi petrece timpul citind, urm─ârind filme cu zombie sau plimb├óndu-se ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei ╚Öi cu c├óinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat na╚Ötere ├«n orele de matematic─â, c├ónd scria nuvele...

Armentrout scrie literatur─â paranormal─â pentru adolescen╚Ťi, c─âr╚Ťi de science fiction, fantasy ╚Öi romance contemporan.

Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescen╚Ťi, Obsidian, urmeaz─â s─â fie ecranizat.

Este considerat─â un autor ÔÇ×hibridÔÇť, care ╚Öi-a publicat cu succes c─âr╚Ťile ├«n regim de self-publishing, av├ónd ╚Öi contracte cu mici publica╚Ťii independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout ini╚Ťiaz─â evenimente anuale ce adun─â laolalt─â peste o sut─â de autori de bestselleruri pentru adolescen╚Ťi ╚Öi adul╚Ťi.

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Care sunt cele mai vandute carti scrise de Jennifer L. Armentrout?

Printre romanele cele mai bine vandute ale autoarei Jennifer L. Armentrout se numara Mai fierbinte ca focul, Mai rece ca gheata si Pana la ultima suflare (din seria Apocalipsa elementelor), Furie si furtuna si Ruina si blestem (din seria Mesagerul), precum si Din sange si cenusa, Regatul focului si al dorintei si Coroana de oase aurite (din seria Blood and Ash).

Ce tipuri de literatura scrie Jennifer L. Armentrout?

Jennifer Lynn Armentrout scrie romane contemporane de dragoste, cu tematica paranormala sau science-fiction, care au ajuns de mai multe ori in topul New York Times sau in topurile vanzarilor internationale. Cu peste 60 de romane la activ, este o autoare prolifica, iar criticii o considera un autor hybrid.