- 45%

- 45%

-44.98%

Jocul de-a guvernanta

Autor: Tessa Dare
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Jocul de-a guvernanta


Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 16,45 lei

Versiuni disponibile

SERIA „O FATĂ ȘI UN DUCE “ După ce rămâne fără nici un mijloc de a se întreține, Alexandra Mountbatten este nevoită să accepte o slujbă aproape imposibilă: să devină guvernanta a două orfane neascultătoare, pe care trebuie să le transforme în domnișoare educate.Dar fetele au nevoie mai degrabă de o familie...

SERIA „O FATĂ ȘI UN DUCE “

După ce rămâne fără nici un mijloc de a se întreține, Alexandra Mountbatten este nevoită să accepte o slujbă aproape imposibilă: să devină guvernanta a două orfane neascultătoare, pe care trebuie să le transforme în domnișoare educate.Dar fetele au nevoie mai degrabă de o familie iubitoare, nu de disciplină.

Când încearcă să-i spună acest lucru tutorelui fetelor, Chase Reynaud, moștenitorul titlului de duce, Alexandra descoperă că bărbatul este un crai notoriu, care își petrece mai mult timp cu doamnele din Londra decât cu pupilele de care trebuie să aibă grijă. Astfel, misiunea ei devine și mai grea: să-l îmblânzească și să ajungă la inima lui fără a risca să cadă în mrejele cuceritorului bărbat.

Ca orice libertin care se respectă, Chase Reynaud trăiește după o singură regulă: să nu se implice sentimental în relațiile cu femeile. Însă când guvernanta minionă, dar foarte încăpățânată încearcă să-l aducă pe calea cea bună, decide să îi dea la rândul lui o lecție – în plăcerile trupești. Dar Alexandra refuză să-l considere o cauză pierdută, și când zidurile din jurul inimii lui încep să se dărâme, amândoi își dau seama că cel mai mare act de curaj este să te îndrăgostești.

 

„Un roman excepțional; nu-l ratați dacă ingredientele preferate sunt spiritul, pasiunea și umorul!“ Library Journal

 

Tessa Dare este autoarea a 17 romane care au devenit bestselleruri New York Times și USA Today. Cărțile sale au câștigat numeroase premii, inclusiv prestigiosul premiu RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, și au fost traduse în 16 limbi.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
May 2018
Numar pagini:
attribute_icon
272
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3680-5

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  17 mai 2018
Autor(i)  :  Tessa Dare
Numar pagini  :  272
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
ISBN  :  978-606-33-3680-5