- 50%

- 50%

-50%

Jocul de-a guvernanta

Autor: Tessa Dare
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 9,95┬álei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

SERIA ÔÇ×O FAT─é ╚śI UN DUCE ÔÇť Dup─â ce r─âm├óne f─âr─â nici un mijloc de a se ├«ntre╚Ťine, Alexandra Mountbatten este nevoit─â s─â accepte o slujb─â aproape imposibil─â: s─â devin─â guvernanta a dou─â orfane neascult─âtoare, pe care trebuie s─â le transforme ├«n domni╚Öoare educate.Dar fetele au nevoie mai degrab─â de o familie...

SERIA ÔÇ×O FAT─é ╚śI UN DUCE ÔÇť

Dup─â ce r─âm├óne f─âr─â nici un mijloc de a se ├«ntre╚Ťine, Alexandra Mountbatten este nevoit─â s─â accepte o slujb─â aproape imposibil─â: s─â devin─â guvernanta a dou─â orfane neascult─âtoare, pe care trebuie s─â le transforme ├«n domni╚Öoare educate.Dar fetele au nevoie mai degrab─â de o familie iubitoare, nu de disciplin─â.

Când încearcă să-i spună acest lucru tutorelui fetelor, Chase Reynaud, moștenitorul titlului de duce, Alexandra descoperă că bărbatul este un crai notoriu, care își petrece mai mult timp cu doamnele din Londra decât cu pupilele de care trebuie să aibă grijă. Astfel, misiunea ei devine și mai grea: să-l îmblânzească și să ajungă la inima lui fără a risca să cadă în mrejele cuceritorului bărbat.

Ca orice libertin care se respect─â, Chase Reynaud tr─âie╚Öte dup─â o singur─â regul─â: s─â nu se implice sentimental ├«n rela╚Ťiile cu femeile. ├Äns─â c├ónd guvernanta minion─â, dar foarte ├«nc─âp─â╚Ť├ónat─â ├«ncearc─â s─â-l aduc─â pe calea cea bun─â, decide s─â ├«i dea la r├óndul lui o lec╚Ťie ÔÇô ├«n pl─âcerile trupe╚Öti. Dar Alexandra refuz─â s─â-l considere o cauz─â pierdut─â, ╚Öi c├ónd zidurile din jurul inimii lui ├«ncep s─â se d─âr├óme, am├óndoi ├«╚Öi dau seama c─â cel mai mare act de curaj este s─â te ├«ndr─âgoste╚Öti.

 

ÔÇ×Un roman excep╚Ťional; nu-l rata╚Ťi dac─â ingredientele preferate sunt spiritul, pasiunea ╚Öi umorul!ÔÇť Library Journal

 

Tessa Dare este autoarea a 17 romane care au devenit bestselleruri New York Times ╚Öi USA Today. C─âr╚Ťile sale au c├ó╚Ötigat numeroase premii, inclusiv prestigiosul premiu RITA al Asocia╚Ťiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, ╚Öi au fost traduse ├«n 16 limbi.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2018
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
Nr. pagini:
attribute_icon
272
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3680-5
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate