Julia Quinn

JULIA QUINN este autoarea a 18 bestselleruri New York Times consecutive ╚Öi numai ├«n Statele Unite s-au v├óndut peste 10 milioane de exemplare ale romanelor ei. Prima carte, Splendid, i-a fost cump─ârat─â de o editur─â c├ónd avea doar 24 de ani, iar Julia a continuat s─â colaboreze cu acela╚Öi redactor ╚Öi cu aceea╚Öi editur─â de atunci ├«ncoace. Este absolvent─â a universit─â╚Ťilor Harvard ╚Öi Radcliffe ╚Öi a fost ├«nscris─â pentru o perioad─â la Facultatea de Medicin─â a Universit─â╚Ťii Yale, dar a renun╚Ťat pentru a se dedica ├«n exclusivitate scrisului. Pe data de 25 decembrie 2020 a avut premiera Bridgerton ÔÇö o produc╚Ťie original─â Shondaland/Netflix bazat─â pe cea mai popular─â serie a Juliei Quinn.

├Änt├ómpinat cu entuziasm at├ót de telespectatori, c├ót ╚Öi de critici, serialul Bridgerton s-a clasat al cincilea ca audien╚Ť─â la debut, fiind pe locul 1 ├«n topurile vizion─ârilor Netflix din 76 de ╚Ť─âri.

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Care sunt cele mai populare carti scrise de Julia Quinn?

ulia Quinn este autoarea seriei-fenomen Bridgerton, din care fac parte volumele Eu si ducele (1), Vicontele care ma iubea (2), Oferta unui gentleman (3), Indragostita de domnul Bridgerton (4), Lui Sir Phillip, cu dragoste (5), Pentru un sarut (6), Iubirea unui libertin (7), In drum spre altar (8).

Ce tip de carti a scris Julia Quinn?

Julia Quinn este autoarea a 18 bestselleruri New York Times consecutive. Ea scrie romane de dragoste, pline de umor, dialoguri spirituale si personaje incantatoare, fiind considerata de critici o Jane Austen contemporana. Pe baza seriei sale Bridgerton a fost realizat serialul Netflix omonim, care a avut premiera in 2020.