lipsă stoc

- 30%

Keeping 13. Baietii de la Tommen #2

Nota ta:
73 % of 100
RRP: 79,99 lei Preț special 55,99 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 79,99 lei Preț special 55,99 lei

Să se îndrăgostească a fost partea cea mai ușoară. Ceea ce urmează este testul... Pentru Johnny Kavanagh, viața s-a schimbat de când accidentarea l-a scos din joc. Nu-și găsește locul în afara terenului și fără iubitul său tricou cu numărul 13. Din fericire pentru el, o fată enigmatică îi ocupă acum cea mai mare parte din gânduri.

Shannon Lynch a fost întotdeauna pricepută la păstrarea secretelor. Știe că băieții răi nu trăiesc doar în povești. Ei sunt cât se poate de reali. După călătoria traumatizantă pe care a făcut-o la Dublin, ea încearcă să găsească o modalitate de a-și proteja frățiorii mai presus de orice. Începe să revină la vechiul său fel de a fi, ascunzând adevărul, pentru a încerca să-și păstreze puținele șanse care i-au mai rămas pentru viitor.

Există un singur băiat care o poate scoate din umbrele în care se retrage. Băiatul căruia inima ei îi aparține. Dar ceea ce nu știe ea este că sunt pe cale să fie dezvăluite secrete care ar putea schimba vieți pentru totdeauna. Va supraviețui oare dragostea dintre Johnny și Shannon?

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 apr. 2024
Colectie : New Moon
Autor(i) : Chloe Walsh
Traducator(i) : Irina Fulger
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 880
ISBN : 978-630-319-827-9