Khadija. Iubirile Orientului

0% of 100
19,17 lei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

O prosper─â femeie de afaceri, Khadija este v─âduv─â. Pentru a-╚Öi p─âstra locul în sânul comunit─â┼úii negustorilor boga┼úi din Mecca, ea trebuie s─â se rec─âs─âtoreasc─â ╚Öi, contrar a╚Ötept─ârilor, alege un b─ârbat s─ârac, necunoscut ╚Öi ne╚Ötiutor de carte: Mahomed ibn Abdallah.

De╚Öi el este cu 12 ani mai tân─âr decât ea, Khadija este foarte îndr─âgostit─â, iar Mahomed, la rândul s─âu, nu vede vârsta Khadijei, ci frumuse┼úea ╚Öi inteligen┼úa ei. ╚śtie c─â este femeia pe care o va putea îndr─âgi ╚Öi respecta, ╚Öi care îi va oferi dragoste ╚Öi considera┼úie. În zece ani minuna┼úi, cuplul se afirm─â în societatea din Mecca.

Khadija se impune drept o femeie de excep┼úie, în timp ce modera┼úia ╚Öi în┼úelepciunea lui Mohamed îi cuceresc pe mai-marii ora╚Öului, iar fericirea celor doi devine complet─â odat─â cu na╚Öterea copiilor.

Brusc îns─â, soarta lor se schimb─â, c─âci o mare nenorocire se abate asupra ora╚Öului, anun┼úând vremurile noi care vor veni: Mohamed se izoleaz─â în de╚Öert, unde prime╚Öte înv─â┼ú─âturile ce vor constitui fundamentele uneia dintre cele mai formidabile aventuri religioase din lume.  

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 30 nov. 2015
Colectie : Lira
Autor(i) : Marek Halter
Tip Coperta : Broșată
Format : 107 x 177
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-0242-8