lipsă stoc

- 55%

Libertinul meu preferat

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei

SERIA „MIRESE NEASTÂMPĂRATE“

Vicontele Hart Highgate s-a hotărât să lase deoparte viața libertină și să se însoare în sfârșit. Poate că adoră să bea un pahar de coniac bun și să participe la curse de cai palpitante, dar își ia în serios îndatoririle de moștenitor al domeniului și al titlului. Acum, tot ce are de făcut este să găsească femeia potrivită să-i fie mireasă – de preferat, una dintr-o familie bogată și cu legături sus-puse.

Meg Timmons îl iubește pe Hart, fratele lui Sarah, cea mai bună prietenă a ei, încă de când era o adolescentă stângace și sfioasă. Ce bine ar fi dacă ar avea o zestre mare – sau orice altceva de valoare pe numele ei! În schimb, provine dintr-o familie care de mulți ani se dușmănește de moarte cu cea a lui Hart. Iar acum, când se apropie de al treilea sezon, șansele lui Meg cu Hart sunt aproape nule.

Și totuși… dacă o întâlnire neașteptată în întunericul nopții ar putea fi de ajuns să aprindă o pasională poveste de dragoste care să dureze o veșnicie?

 

„Un roman elegant și senzual… cititorii vor fi captivați.“ RT Book Reviews

 

„Cu fiecare roman, seria «Mirese neastâmpărate» se dovedește a fi absolut satisfăcătoare.“ USA Today

 

Valerie Bowman a debutat în anul 2012, și de atunci romanele sale au beneficiat de recenzii elogioase în publicații de specialitate ca Publishers Weekly, Booklist și Kirkus.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 10 oct. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Valerie Bowman
Traducator(i) : Oana Barbu
Tip Coperta : Broșată
Format : 130X200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-4211-0