dreambooks 73

- 29%

Locul visurilor noastre (vol. 73)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
Disponibil precomandă

Estimare livrare: 17.09.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Angela Marie și-a petrecut cei treizeci și cinci de ani ai ei la Meadow Falls, ferma pe care familia ei texană o are de generații întregi. Nu neapărat pentru că așa și-a dorit. Mai degrabă, nu a avut de ales. Acum, că părinții ei ‒ nu cei mai iubitori din lume ‒ au murit, totul îi revine Angelei. Acum, ea se vede nevoită să aibă grijă de o moștenire pe care nu și-a dorit-o. Acum, nu se poate da în lături de la responsabilități. Draga ei dădacă, Mandy, care i-a fost tot timpul ca o mamă, are nevoie de cineva care să îi poarte de grijă. Iar strănepoata lui Mandy, pe care Angela o vede ca pe o soră, a revenit în aceste locuri. Când un veteran chipeș sosește la fermă căutând de lucru, Angela se gândește că, poate, viitorul nu este așa sumbru cum se arăta.

Însă trecutul este cel care aduce speranță și lumină. Mandy scoate la iveală secrete despre părinții Angelei despre care aceasta nu a avut habar. În vreme ce norii sumbri care planau deasupra familiei tinerei încep să se risipească, moștenirea Angelei pare să semene tot mai mult a binecuvântare, iar Meadows Falls devine pentru Angela acel „acasă“ pe care ea l-a căutat întreaga viață.

Despre Carolyn Brown

Carolyn Brown

Carolyn Brown

Carolyn Brown locuiește în sudul statului Oklahoma împreună cu soțul, trei copii și suficienți nepoți pentru a-i menține spiritul tânăr.

Când nu se chinuie ca să respecte termenele de predare, îi face plăcere să se plimbe prin grădinile cu flori ale soțului său.

Romanul ei Secrete și speranțe (The Ladies’ Room, 2011) a fost finalist la Premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 25 iul. 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Carolyn Brown
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
ISBN : 978-630-342-020-2