- 45%

- 45%

-44.99%

Lupta mea. Cartea a cincea: Mai sunt și zile cu ploaie

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 49,90 lei Preț special 27,45 lei

Reducere 45%

0,00 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
27,45 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Primele 15 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)
În vârstă de nouăsprezece ani, Karl Ove se mută la Bergen şi se dedică în întregime scrisului. Dar eforturile lui au efectul opus – îşi doreşte asta atât de mult, încât este afectat de blocajul scriitorului. În acelaşi timp, îşi vede prietenii, unul câte unul, publicându-şi volumele de debut şi începe să...

În vârstă de nouăsprezece ani, Karl Ove se mută la Bergen şi se dedică în întregime scrisului. Dar eforturile lui au efectul opus – îşi doreşte asta atât de mult, încât este afectat de blocajul scriitorului. În acelaşi timp, îşi vede prietenii, unul câte unul, publicându-şi volumele de debut şi începe să aibă îndoieli că va fi publicat vreodată. Scrisă cu o forţă şi o sinceritate extraordinare, cartea vorbeşte, de asemenea, despre prietenii noi şi puternice şi des-pre o iubire cutremurătoare. Apoi, în viaţa lui Karl Ove au loc două evenimente cruciale: tatăl său moare şi, la scurt timp după aceea, finalizează pri-mul lui roman...
„O reuşită rară. Nici un scriitor din generaţia sa nu egalează combinaţia lui Karl Ove Knausgård de talent, stil, spirit de observaţie şi originalitate...”
Dagens Næringsliv
„Această carte dovedeşte că se poate atinge uni-versalul şi marea literatură pornind de la viaţa de zi cu zi. În spatele autobiografiei se află reflecţia scriitorului asupra identităţii masculine. Şocant!”
L’Express
* * *
Clasici contemporani Litera pune laolaltă scriitori contemporani laureaţi sau nominalizaţi ai unor prestigioase premii literare, care le prefigurează statutul de „clasici”. Ficţiunile cele mai noi, cele mai vândute, cele mai iubite din zilele noastre – cărţi pe care abia aştepţi să le citeşti.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2018
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonată
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2294-5
Traducator(i):
attribute_icon
Ioana‑Andreea Mureșan
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  11 ian. 2018
Autor(i)  :  Karl Ove Knausgard
Tip Coperta  :  Cartonată
colectie  :  Clasici Litera
Categorie  :  Literatura Moderna
ISBN  :  978-606-33-2294-5
Traducator(i)  :  Ioana‑Andreea Mureșan

Din aceeasi categorie

Vezi toate