- 40%

- 40%

Metoda Montessori pentru părinți. Cum să crești copii independenți și fericiți

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Metoda Montessori pentru părinți. Cum să crești copii independenți și fericiți


Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 17,94 lei

Versiuni disponibile

CELE PATRU PLANURI ALE DEZVOLTĂRII:DE LA 0 LA 6 ANI; DE LA 6 LA 12 ANI; DE LA 12 LA 18 ANI; DE LA 18 LA 24 DE ANI• PRINCIPIILE DE BAZĂ ALE FILOSOFIEI MONTESSORI ȘI CUM SĂ LE PUNEM ÎN PRACTICĂ•IDEI ȘI INSPIRAȚIE PENTRU MOMENTELE DIFICILEMetoda Montessori reprezintă un adevărat stil de viață și o formă de predare care...

CELE PATRU PLANURI ALE DEZVOLTĂRII:
DE LA 0 LA 6 ANI; DE LA 6 LA 12 ANI; DE LA 12 LA 18 ANI; DE LA 18 LA 24 DE ANI

PRINCIPIILE DE BAZĂ ALE FILOSOFIEI MONTESSORI ȘI CUM SĂ LE PUNEM ÎN PRACTICĂ

IDEI ȘI INSPIRAȚIE PENTRU MOMENTELE DIFICILE
Metoda Montessori reprezintă un adevărat stil de viață și o formă de predare care încearcă să respecte ritmul de învățare al fiecărui copil. Cu o viziune bazată pe dezvoltarea integrală a ființei umane încă din momentul nașterii, această metodă folosită în lumea întreagă de peste 100 de ani și în spiritul căreia au fost educate personalități precum Barack Obama, membrii familiei regale britanice, Gabriel García Márquez, fondatorii Google Sergey Brin şi Larry Page ajută la formarea unor copii autonomi, independenți, responsabili și capabili de a gândi singuri.
Autoarea ne arată că, mai mult decât a ne trimite copiii la o școală Montessori, merită să integrăm această filosofie în modul nostru de creștere a copiilor și în stilul nostru de viață, iar acest lucru poate fi făcut mai simplu decât am crede, prin mici schimbări introduse încetul cu încetul. Chiar dacă este posibil să nu vedem rezultate de pe o zi pe alta, cu timpul, vom simți că efortul a meritat și că învățăturile din această carte sunt un adevărat cadou pentru copiii noștri și pentru viitorul lor.
Cristina Tébar Montes este licențiată în științele mediului și are un certificat de competențe pedagogice. S-a pregătit în cadrul programului KHT Montessori pentru etapa „de la 3 la 6 ani“, iar în prezent se pregătește pentru etapa „de la 6 la 12 ani“. Din 2013 a început să-și împărtășească experiențele pe pagina proprie de web, www.montessoriencasa.es.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Mar 2018
Numar pagini:
attribute_icon
144
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2225-9

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  19 mar. 2018
Autor(i)  :  Cristina Tebar
Numar pagini  :  144
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130 x 200
ISBN  :  978-606-33-2225-9