special_discount_tag

- 35%

- 35%

-34.98%

MICII EROI. Mary Shelley

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 24,90┬álei Pre╚Ť special 16,19┬álei

Reducere 35%

17,49 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
16,19 lei
V-a╚Ťi imaginat vreodat─â un monstru sau ceva ce nu exist─â ├«n via╚Ťa real─â? De exemplu, p─âianjeni uria╚Öi sau farfurii zbur─âtoare? Mary Shelley, da. De fapt, este celebr─â tocmai pentru c─â a f─âcut-o. A inventat o creatur─â ├«nfrico╚Ö─âtoare, i-a scris povestea ╚Öi a╚Öa au devenit cunoscu╚Ťi am├óndoi. Adev─ârul este c─â nu i-a...

V-a╚Ťi imaginat vreodat─â un monstru sau ceva ce nu exist─â ├«n via╚Ťa real─â? De exemplu, p─âianjeni uria╚Öi sau farfurii zbur─âtoare? Mary Shelley, da. De fapt, este celebr─â tocmai pentru c─â a f─âcut-o. A inventat o creatur─â ├«nfrico╚Ö─âtoare, i-a scris povestea ╚Öi a╚Öa au devenit cunoscu╚Ťi am├óndoi. Adev─ârul este c─â nu i-a fost deloc u╚Öor. A trebuit s─â le ╚Ťin─â piept tuturor celor care credeau c─â o femeie nu este ├«n stare s─â scrie bine. ├Än plus, ├«n doar c├ó╚Ťiva ani ╚Öi-a pierdut pe unii dintre oamenii cei mai dragi. Dar ╚Öi-a revenit ╚Öi a reu╚Öit s─â mearg─â mai departe, devenind o scriitoare respectat─â. Ast─âzi, doua sute de ani mai t├órziu, oamenii ├«nc─â ├«i citesc pove╚Ötile.

Se nume╚Öte Mary Wollstonecraft Godwin, dar toat─â lumea o cunoa╚Öte ca Mary W. Shelley, creatoarea lui Frankenstein. Daca vrei s─â ╚Ötii cum a reu╚Öit, urmeaz─â aceste amprente uria╚Öe ╚Öi i╚Ťi vom spune.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Dec 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
32
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonat─â
Format:
attribute_icon
195x240
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4817-4
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  18 dec. 2019
Numar pagini  :  32
Tip Coperta  :  Cartonat─â
Format  :  195x240
colectie  :  Micii mei eroi
Categorie  :  Varsta 3-5 ani
ISBN  :  978-606-33-4817-4

Din aceeasi categorie

Vezi toate