lips─â stoc

- 55%

Misterul de la Black Hills

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 24,90┬álei Pre╚Ť special 11,21┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 24,90┬álei Pre╚Ť special 11,21┬álei

O var─â la ranch-ul bunicilor s─âi din Dakota de Sud nu este idealul de distrac╚Ťie pentru pu╚Ötiul de 11 ani, Cooper Sullivan. Situa╚Ťia devine mai suportabil─â c├ónd Coop descoper─â c─â are preocup─âri comune cu fata vecinilor, Lil Chance. De atunci, ├«n fiecare an, odat─â cu vizita anual─â din timpul verii, prietenia dintre cei doi evolueaz─â de la jocuri inocente la s─ârut─âri furate ╚Öi la iubire adolescentin─â. ├Äns─â o experien╚Ť─â urmeaz─â s─â le marcheze pentru totdeauna viitorul: descoperirea terifiant─â a cadavrului unei excursioniste.

Ani mai t├órziu, Lil ╚Öi-a ├«ndeplinit visul de a deveni biolog specializat ├«n via╚Ťa s─âlbatic─â, ├«n timp ce Coop a abandonat cariera de investigator la New York ╚Öi s-a stabilit ├«n Black Hills ca s─â-╚Öi ajute bunicii. Soarta ├«i aduce din nou ├«mpreun─â c├ónd Lil se ├«ntoarce s─â se ocupe de refugiul pentru animale s─âlbatice Chance Wildlife. Cur├ónd lucruri stranii ├«ncep s─â se petreac─â, iar crima nerezolvat─â din trecut pare s─â aib─â leg─âtur─â cu faptele sinistre care acum o au drept ╚Ťint─â pe Lil ÔÇô iar Coop cu siguran╚Ť─â nu poate r─âm├óne indiferent c├ónd femeia pe care ├«nc─â o iube╚Öte este ├«n pericol.

Am├óndoi cunosc pericolele care se ascund ├«n ad├óncurile p─âdurilor din Black Hills. Acum ├«ns─â trebuie s─â descopere un mister care le amenin╚Ť─â nu numai iubirea reg─âsit─â, ci ╚Öi vie╚Ťile.

 

NORA ROBERTS a scris peste 225 de romane, publicate ├«n 35 de ╚Ť─âri, ├«n peste 500 de milioane de exemplare. Este autoarea distins─â cu cele mai multe premii RITA ÔÇô peste 20.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 31 mai 2021
Colectie : Lira
Autor(i) : Nora Roberts
Traducator(i) : Laura Berteanu
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 512
ISBN : 978-606-33-7301-5