- 40%

Noaptea placerilor

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 17,94┬álei
în stoc

Estimare livrare: 18.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 17,94┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

SERIA ÔÇ×SPINDLE COVEÔÇť

Spindle Cove este destina╚Ťia preferat─â de anumite tipuri de domni╚Öoare bine-crescute: cele cu carte, timide, cu inima fr├ónt─â sau ne├«n╚Ťelese. Este un refugiu pentru tinerele femei care nu se potrivesc ├«n societate.

Victor Bramwell, noul conte de Rycliff, ╚Ötie c─â locul lui nu este aici. Din c├óte ├«╚Öi poate da seama, ├«n acest sat nu exist─â nimic altceva ├«n afar─â de fete b─âtr├óne ╚Öi oi. Dar are ordin s─â adune o mili╚Ťie. Este o misiune aparent simpl─â, complicat─â de sprintena ╚Öi rafinata Susanna Finch ÔÇô o femeie hot─âr├ót─â s─â-╚Öi salveze refugiul pe care l-a creat pentru doamne de invazia armatei improvizate a lui Bram.

Ultimul lucru la care se a╚Öteapt─â cei doi este o atrac╚Ťie puternic─â. Cu at├ót mai pu╚Ťin o pasiune exploziv─â. Satul Spindle Cove este preg─âtit pentru o b─ât─âlie epic─â a sexelor... dar oare dragostea va cuceri totul?

 

Tessa Dare este autoarea a 17 romane care au devenit bestselleruri New York Times ╚Öi USA Today. C─âr╚Ťile sale au c├ó╚Ötigat numeroase premii, inclusiv prestigiosul premiu RITA al Asocia╚Ťiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, ╚Öi au fost traduse ├«n 16 limbi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 20 oct. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Tessa Dare
Traducator(i) : Elena Macoviciuc
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-8142-3