dreambooks 77

- 29%

Nu uita de mine (vol. 77)

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
Disponibil precomandă

Estimare livrare: 12.11.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Philippa, cea mai mare fiică a contelui de Stratton a crescut așteptând cu nerăbdare să aibă parte de un debut strălucitor în societate și de o căsătorie uluitoare. Apoi, fratele ei își surprinde tatăl într-o situație compromițătoare și face totul public. Întreaga familie cade în dizgrație, iar visurile Philippei încep să se stingă, pentru a pieri cu totul atunci când ea îl aude, total întâmplător, pe chipeșul marchiz de Roath insultând-o fără milă în clipa când află a cui fiică este. Abia după mulți ani Philippa găsește curajul de a merge, într-un final, la Londra și de a pătrunde în lumea bună. Ea se bucură de un succes răsunător și de prietenia strânsă cu nepoata unui duce. Un singur om poate distruge totul în ceea ce o privește, dar cu siguranță el nu va fi în Londra anul acesta.

Ducele de Wilby știe că i se apropie sfârșitul și îl zorește pe nepotul și moștenitorul său, Lucas Arden, marchiz de Roath, să se căsătorească și să aibă un fiu înainte de a fi prea târziu. Lucas, care în mod normal se ține departe de Londra, merge de data asta chiar la începutul sezonului, în speranța că va găsi o mireasă potrivită înainte ca bunicii lui să îi bage pe gât una aleasă de ei. Este pe dată atras de noua prietenă a surorii lui, și totul pare promițător, până când ea îi aruncă o simplă întrebare ‒ „Îți mai aduci aminte de mine?“ Și, dintr-odată, el chiar își amintește de ea, la fel cum își amintește și motivul pentru care fata contelui de Stratton este singura femeie cu care el nu se poate căsători ‒ chiar dacă în adâncul inimii știe că ea este singura femeie pe care o dorește.

Spre nenorocul Philippei și al lui Lucas, autoritarul duce și ducesa lui sunt de altă părere, considerând că cei doi formează perechea perfectă. Și pur și simplu nu vor să accepte un refuz. Să-i spună Philippei întregul adevăr este cel mai greu lucru pe care Lucas l-a avut vreodată de făcut, iar această dezvăluire îi va schimba profund înainte ca amândoi să descopere puterea vindecătoare a dragostei.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 22 aug. 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Mary Balogh
Traducator(i) : Laura Berteanu
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
ISBN : 978-630-342-096-7