Comenzile primite în perioada 16 ianuarie 2020 - 3 februarie 2020 se vor procesa începând cu 4 februarie 2020

- 15%

Numele meu este Lucy Barton

Preț special 29,67 lei

Reducere 15%

Preț standard 34,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Lucy Barton se recuperează încet după ceea ce ar fi trebuit să fie o operație ușoară. Mama ei, cu care nu a vorbit de mulți ani, vine să o viziteze la spital. O bârfă nevinovată despre oamenii din copilăria lui Lucy din Amgash, Illinois, pare să restabilească legătura între mamă și fiică, dar sub...

Lucy Barton se recuperează încet după ceea ce ar fi trebuit să fie o operație ușoară. Mama ei, cu care nu a vorbit de mulți ani, vine să o viziteze la spital. O bârfă nevinovată despre oamenii din copilăria lui Lucy din Amgash, Illinois, pare să restabilească legătura între mamă și fiică, dar sub această pojghiță de familiaritate mocnesc tensiunea și aspirațiile care au marcat întreaga viață a lui Lucy: fuga de familia ei cu probleme, dorința de a deveni scriitoare, căsătoria, dragostea pentru cele două fiice. Iar cea care spune această istorie emoționantă este strălucitoarea voce de povestitoare a lui Lucy însăși: cu atenție la detalii, profund umană și cu adevărat de neuitat.

„Un scurt roman despre iubire, în special despre iubirea complicată dintre mame și fiice, dar și despre legături mai simple și mai neașteptate... [Strout] evocă aceste legături într-un stil atât de sobru, de pur și de profund, încât cartea are un aer de scriptură sau de sutra, doar că e foarte pământească și lipsită de pretenții.”
Newsday

„Nu există nici un strop de sentimentalism în acest roman extraordinar. În schimb, prin intermediul cuvintelor atent alese și al tăcerilor vibrante, Numele meu este Lucy Barton ne oferă o rară bogăție de emoție, de la cea mai întunecată suferință la bucuria simplă.”
The New York Times Book Review

„Un roman contemporan scris cu supremă compasiune despre dragoste, dorință și curaj.”
The Boston Globe

 

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
May 2017
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
208
ISBN:
978-606-33-1499-5
Colectie:
Clasici Litera
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate