lips─â stoc

O domnisoara seducatoare

Nota ta:
100 % of 100
24,90 lei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

SERIA ÔÇ×FRUMOASE ╚śI DIABOLICEÔÇť

O PRINȚESĂ A HOȚILOR

Crescut─â printre cei mai notorii infractori din Londra, o ├«ntors─âtur─â a sor╚Ťii a adus-o pe Adelaide Frampton ├«n str─âlucitoarele s─âli de bal din Mayfair, unde se deghizeaz─â ├«ntr-o fat─â studioas─â ÔÇô at├ót de simpl─â ╚Öi modest─â ├«nc├ót nimeni nu-╚Öi d─â seama c─â ea ├«╚Öi folose╚Öte calit─â╚Ťile de sp─ârg─âtoare pentru a ajuta miresele s─â evite altarul.

UN REGE AL REPUTAȚIEI

Henry, duce de Clayborn, ╚Öi-a petrecut o via╚Ť─â ├«ntreag─â tr─âind c├ót mai aproape de perfec╚Ťiune. Nu are timp pentru b├órfele savuroase care apar de fiecare dat─â c├ónd o c─âs─âtorie se ├«ncheie ├«nainte de a ├«ncepe. Propria lui reputa╚Ťie este impecabil─â ÔÇô ╚Öi ultimul lucru de care are nevoie este ca o femeie fascinant─â s─â descopere adev─ârul despre trecutul s─âu sau despre secretele pe care le ╚Ťine ascunse.

O PARTID─é REGAL─é

C├ónd cei doi se trezesc ├«ntr-o c─âl─âtorie fulminant─â prin Marea Britanie pentru a opri o nunt─â, lui Clayborn ├«i este imposibil s─â-i reziste acestei femei care ├«l frustreaz─â ╚Öi ├«l fascineaz─â ├«n acela╚Öi timp. Dar plimb─ârile cu tr─âsura p├ón─â t├órziu ├«n noapte aduc un pericol delicios... ╚Öi ├«n cur├ónd Adelaide descoper─â adev─ârul despre Clayborn, arunc├óndu-i ├«n aer planurile bine puse la punct... ╚Öi amenin╚Ť├ónd s─â-i fure inima bine p─âzit─â.

 

Sarah MacLean ╚Öi-a publicat primul roman istoric de dragoste ├«n 2010, iar de atunci c─âr╚Ťile ei au devenit bestselleruri New York Times ╚Öi USA Today, fiind traduse ├«n mai mult de 12 limbi ╚Öi distinse cu numeroase premii.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 24 aug. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Sarah MacLean
Traducator(i) : Andreea Irimia
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-9581-9