- 29%

O mostenire unica (vol. 62)

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 21.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Historical romance

 

ÎMPREUNĂ POT ÎNFRUNTA TRECUTUL... DAR VOR ÎMPĂRTĂȘI ȘI VIITORUL?

Abandonat în copilărie, Bran Tremayne nu vrea să mai aibă de-a face cu familia care l-a renegat, fiind mulțumit de postul său de agent special al Ministerului de Interne. Dar, când este chemat să-și revendice moștenirea și titlul nobiliar, simțul datoriei îl trimite în Cornwall. Și nu pentru că își dorește să se apropie de membrii înstrăinați ai familiei Penhaligon, ci pentru că simte că de-a lungul coastei se petrec lucruri grave, pe care trebuie să le rezolve neîntârziat.

Însă totul se complică după ce Bran salvează din întunecimile pădurii o tânără amnezică și vulnerabilă, care îi trezește senzații necunoscute până atunci. Deși amnezia lui Merryn face ca trecutul ei să fie un mister pentru amândoi, faptul că viața ei este în pericol îl convinge pe Bran că frumoasa străină are nevoie mai mult ca oricând de protecția lui.

Dar poate Merryn să aibă încredere în legătura lor puternică și în pasiunea fierbinte pe care o simte pentru salvatorul ei? Nu are de ales odată ce Bran descoperă că ea se află în centrul unui complot pus la cale de agenții francezi și de contrabandiștii britanici. Bran și Merryn își unesc forțele pentru a învinge un inamic comun, dar pot avea un viitor împreună?

 

„Noua serie a lui Mary Jo Putney va cuceri inimile cititorilor care doresc și o notă de fantastic în romanele de dragoste istorice și apreciază poveștile cu eroine puternice.“ Library Journal

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 9 mai 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Mary Jo Putney
Traducator(i) : Cristina Radu
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 240
ISBN : 978-630-319-904-7