dreambooks 55

- 29%

O noapte cu ducele (vol. 55)

Nota ta:
71 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
Disponibil precomandă

Estimare livrare: 24.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Historical romance

 

O LADY AVENTUROASĂ, UN DUCE MISTERIOS ȘI O POVESTE SCANDALOASĂ

Eliza Melrose și-a prețuit întotdeauna independența. Când ea și familia ei locuiau la țară, era ușor să iasă la o plimbare la miezul nopții, să scrie articole pentru ziarul tatălui ei și, în rest, să facă absolut tot ce își dorea. Dar acum, după ce s-au mutat în inima Londrei, fiecare mișcare îi este analizată și judecată. Ba mai mult decât atât, tatăl ei vrea să o căsătorească pentru a-și găsi locul potrivit în înalta societate.

Însă Eliza nici nu vrea să audă de căsătorie și nu renunță la vechile sale pasiuni. Așa că, atunci când noul duce de Chester se mută în casa de mult părăsită a familiei sale, instinctele ei jurnalistice intră imediat în joc. Oare zvonurile că el și-a ucis familia sunt adevărate? Este la fel de irascibil pe cât spune toată lumea? Cu cât Eliza descoperă mai multe amănunte, cu atât își dorește să afle totul despre el. Și astfel ducele devine un fascinant studiu al contradicțiilor: este retras și arogant, dar extrem de protector și foarte pasional.

Dar cei care se joacă prea des cu focul adesea se ard și suferă. Și astfel, când flacăra de netăgăduit dintre ei se aprinde, rămâne o singură întrebare: cine deține controlul?

 

„Scenele de dragoste scrise de Malpas pârjolesc paginile cărții.“ Publishers Weekly

„O poveste de dragoste minunată, care merită să fie citită.“ Library Journal

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 21 mar. 2024
Colectie : Dream Books
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 264
ISBN : 978-630-319-764-7