- 50%

- 50%

-50%

O pasiune de-o noapte

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 9,95┬álei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

Daffin Oakleaf, agent de pe Bow Street, detest─â┬áCr─âciunul. Colindele ╚Öi veselia din perioada de dinaintea s─ârb─âtorii nu fac dec├ót s─â-i aduc─â┬áaminte de vremuri ├«ntunecate. C├ónd un prieten apropiat┬á├«l viziteaz─â┬áca s─â-i cear─â┬áajutorul, Daffin se bucur─â┬ás─â┬áprofite de aceast─â┬ádistragere a aten╚Ťiei. C├ónd...

Daffin Oakleaf, agent de pe Bow Street, detest─â┬áCr─âciunul. Colindele ╚Öi veselia din perioada de dinaintea s─ârb─âtorii nu fac dec├ót s─â-i aduc─â┬áaminte de vremuri ├«ntunecate. C├ónd un prieten apropiat┬á├«l viziteaz─â┬áca s─â-i cear─â┬áajutorul, Daffin se bucur─â┬ás─â┬áprofite de aceast─â┬ádistragere a aten╚Ťiei. C├ónd afl─â┬ác─â┬ásuperba Lady Regina este ├«n pericol, este bucuros s─â┬ádevin─â┬ágarda de corp a acestei femei cu adev─ârat captivante.

Regina are un scop: s─â┬ápetreac─â┬áo noapte de pasiune ├«n bra╚Ťele unui gentleman. Cum este considerat─â┬áa fi trecut cu mult de v├órsta m─âriti╚Öului, Regina a renun╚Ťat s─â-╚Öi mai fac─â┬áiluzii cu privire la c─âs─âtorie. Asta nu ├«nseamn─â┬á├«ns─â┬ác─â┬ávrea s─â-╚Öi refuze pl─âcerile de care au parte femeile m─âritate. Daffin i-a captat de mult timp aten╚ŤiaÔÇŽ ╚Öi c├ónd o amenin╚Ťare care ├«i pune via╚Ťa┬á├«n pericol ├«l aduce ├«n preajma ei, momentul este cum nu se poate mai potrivit ca sc├ónteia pasiunii dintre ei s─â┬áse aprind─â.

Dar Daffin ├«╚Öi dore╚Öte mai mult s─â┬ág─âseasc─â┬ádrumul spre inima Reginei. Va reu╚Öi ├«ns─â┬ás─â┬átreac─â┬áde nenum─âratele piedici pe care societatea le pune ├«n calea unei asemenea rela╚Ťii nepotrivite? ┬á

 

ÔÇ×Un roman amuzant, inteligent┬á╚Öi cu totul satisf─âc─âtor."┬áUSA Today

 

 Valerie Bowman a debutat în anul 2012, și de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogioase în Publishers Weekly, Booklist și Kirkus Reviews.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Oct 2018
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
Nr. pagini:
attribute_icon
288
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4594-4
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate