- 30%

O pasiune de-o noapte

Preț special 13,93 lei

Reducere 30%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 06.11.2020

Daffin Oakleaf, agent de pe Bow Street, detestă Crăciunul. Colindele și veselia din perioada de dinaintea sărbătorii nu fac decât să-i aducă aminte de vremuri întunecate. Când un prieten apropiat îl vizitează ca să-i ceară ajutorul, Daffin se bucură să profite de această distragere a atenției. Când...

Daffin Oakleaf, agent de pe Bow Street, detestă Crăciunul. Colindele și veselia din perioada de dinaintea sărbătorii nu fac decât să-i aducă aminte de vremuri întunecate. Când un prieten apropiat îl vizitează ca să-i ceară ajutorul, Daffin se bucură să profite de această distragere a atenției. Când află că superba Lady Regina este în pericol, este bucuros să devină garda de corp a acestei femei cu adevărat captivante.

Regina are un scop: să petreacă o noapte de pasiune în brațele unui gentleman. Cum este considerată a fi trecut cu mult de vârsta măritișului, Regina a renunțat să-și mai facă iluzii cu privire la căsătorie. Asta nu înseamnă însă că vrea să-și refuze plăcerile de care au parte femeile măritate. Daffin i-a captat de mult timp atenția… și când o amenințare care îi pune viața în pericol îl aduce în preajma ei, momentul este cum nu se poate mai potrivit ca scânteia pasiunii dintre ei să se aprindă.

Dar Daffin își dorește mai mult să găsească drumul spre inima Reginei. Va reuși însă să treacă de nenumăratele piedici pe care societatea le pune în calea unei asemenea relații nepotrivite?  

 

„Un roman amuzant, inteligent și cu totul satisfăcător." USA Today

 

 Valerie Bowman a debutat în anul 2012, și de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogioase în Publishers Weekly, Booklist și Kirkus Reviews.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Oct 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
288
ISBN:
978-606-33-4594-4
Colectie:
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate