- 65%

Oamenii delfin. Colecția Premium

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 39,90 lei Preț special 13,97 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 39,90 lei Preț special 13,97 lei

La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, tânărul Erich Linden, în vârstă de șaisprezece ani, părăsește Germania, împreună cu mama și fratele mai mic, cu destinația Venezuela. Vor începe o viață nouă alături de unchiul lor, Klaus Linden, medic nazist, care își ascunde acolo, sub o nouă identitate, crimele comise în lagărele de concentrare.

Un accident de avion îi aruncă pe toți în mijlocul junglei amazoniene, fără nici cea mai mică șansă de salvare. Imediat sunt descoperiți de Yayomi, un trib violent și superstițios, care cred că ciudații străini sunt oameni-delfin cu puteri magice. Dar jungla este un loc întunecat, misterios și, în cele din urmă, tragic.

Răvășitorul secret al fratelui mai mic, rătăcirea minții mamei, crimele oribile comise de Klaus, intrigile din interiorul tribului și conflictul generat de adevăratul chip al celorlalți se îmbină în scene dramatice de o intensitate halucinantă.

Provocator, romanul lui Krol, o alegorie istorică pe cât de inteligentă, pe atât de sângeroasă, pune în lumină într-o manieră cu totul inedită problema superiorității rasiale, în spațiul dintre primitivismul tribal și civilizația modernă postbelică.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 28 feb. 2011
Autor(i) : Torsten Krol
Tip Coperta : Cartonată
Format : 150x215
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-600-055-5