- 30%

- 30%

Oamenii delfin. Colecția Premium

Autor: Torsten Krol
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 28,80 lei Preț special 20,16 lei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 05.08.2021

La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, tânărul Erich Linden, în vârstă de șaisprezece ani, părăsește Germania, împreună cu mama și fratele mai mic, cu destinația Venezuela. Vor începe o viață nouă alături de unchiul lor, Klaus Linden, medic nazist, care își ascunde acolo, sub o nouă identitate, crimele...

La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, tânărul Erich Linden, în vârstă de șaisprezece ani, părăsește Germania, împreună cu mama și fratele mai mic, cu destinația Venezuela. Vor începe o viață nouă alături de unchiul lor, Klaus Linden, medic nazist, care își ascunde acolo, sub o nouă identitate, crimele comise în lagărele de concentrare.

Un accident de avion îi aruncă pe toți în mijlocul junglei amazoniene, fără nici cea mai mică șansă de salvare. Imediat sunt descoperiți de Yayomi, un trib violent și superstițios, care cred că ciudații străini sunt oameni-delfin cu puteri magice. Dar jungla este un loc întunecat, misterios și, în cele din urmă, tragic.

Răvășitorul secret al fratelui mai mic, rătăcirea minții mamei, crimele oribile comise de Klaus, intrigile din interiorul tribului și conflictul generat de adevăratul chip al celorlalți se îmbină în scene dramatice de o intensitate halucinantă.

Provocator, romanul lui Krol, o alegorie istorică pe cât de inteligentă, pe atât de sângeroasă, pune în lumină într-o manieră cu totul inedită problema superiorității rasiale, în spațiul dintre primitivismul tribal și civilizația modernă postbelică.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Feb 2011
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonată
Format:
attribute_icon
150x215
Nr. pagini:
attribute_icon
336
ISBN:
attribute_icon
978-606-600-055-5
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate