- 35%

Osho. Credință, îndoială și fanatism. Este esențial să credem în ceva?

Preț special 18,72 lei

Reducere 35%

Preț standard 28,80 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor și la un proces de conștientizare de sine. Cărțile din seria „Osho“ reunesc extrase...

Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor și la un proces de conștientizare de sine.

Cărțile din seria „Osho“ reunesc extrase din răspunsurile lui Osho date discipolilor săi privitor la cele mai importante probleme pe care și le pun oamenii interesați de știința transformării de sine și de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieții contemporane.


„Un om care crede cu adevărat nu are credință – el are pur și simplu încredere, pentru că a ajuns să știe cât de frumoasă este viața.“       (Osho)

„Omul se află în căutarea unui rost. L-a creat pe Dumnezeu, un produs fictiv menit să-i satisfacă nevoia unui scop. Fără Dumnezeu, lumea ajunge să fie sortită întâmplării. […] Dacă-l scoatem pe Dumnezeu din ecuație, lumea rămâne un hazard, lipsit de scop.“       (Osho)

„Sunt împotriva rugăciunii pentru că practic e o afacere. Rugăciunea înseamnă să-l mituiești pe Dumnezeu.“       (Osho)

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Sep 2015
Tip copertă:
Broșată
Format:
130 x 200
Nr. pagini:
256
ISBN:
978-606-686-690-3
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate