- 50%

- 50%

-50%

Pachet 6 carti Bridgerton

Autor: Julia Quinn
Nota ta:
149,70 lei Preț standard 299,40 lei

Versiuni disponibile

Citește volumele din seria Bridgerton, un adevărat fenomen atât pe Netflix cât și în rândul cititorilor romanelor de dragoste. Descoperă un univers nou, cu decoruri luxoase și cu personaje fermecătoare, povești de care s-au bucurat deja milioane de cititori.   „Julia Quinn este o adevărată maestră a romanelor de...

Citește volumele din seria Bridgerton, un adevărat fenomen atât pe Netflix cât și în rândul cititorilor romanelor de dragoste.

Descoperă un univers nou, cu decoruri luxoase și cu personaje fermecătoare, povești de care s-au bucurat deja milioane de cititori.

 

„Julia Quinn este o adevărată maestră a romanelor de dragoste. A creat o familie atât de atrăgătoare și de fermecătoare, o comunitate atât de vibrantă și de captivantă, că ne face să tânjim să îi cunoaștem mai bine.“ NPR Books

Citeste mai mult Citeste mai putin
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Despre Julia Quinn

Julia Quinn

JULIA QUINN este autoarea a 18 bestselleruri New York Times consecutive și numai în Statele Unite s-au vândut peste 10 milioane de exemplare ale romanelor ei. Prima carte, Splendid, i-a fost cumpărată de o editură când avea doar 24 de ani, iar Julia a continuat să colaboreze cu același redactor și cu aceeași editură de atunci încoace. Este absolventă a universităților Harvard și Radcliffe și a fost înscrisă pentru o perioadă la Facultatea de Medicină a Universității Yale, dar a renunțat pentru a se dedica în exclusivitate scrisului. Pe data de 25 decembrie 2020 a avut premiera Bridgerton — o producție originală Shondaland/Netflix bazată pe cea mai populară serie a Juliei Quinn.

Întâmpinat cu entuziasm atât de telespectatori, cât și de critici, serialul Bridgerton s-a clasat al cincilea ca audiență la debut, fiind pe locul 1 în topurile vizionărilor Netflix din 76 de țări.

Pachetul conține

Detalii produs

Autor(i)  :  Julia Quinn
Tip Coperta  :  Broșată
colectie  :  Moon Light
Categorie  :  Literatura Pentru Femei
Scrie o recenzie