- 45%

- 45%

-45%

Pachet 6 carti Bridgerton

Autor: Julia Quinn
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
164,67 lei Preț standard 299,40 lei
Personalizați Pachet 6 carti Bridgerton

* Câmpuri obligatorii

Personalizarea ta
Pachet 6 carti Bridgerton
Pachet 6 carti Bridgerton

în stoc

164,67 lei

Reducere 45%

Sumar coș
  Citește volumele din seria Bridgerton, un adevărat fenomen atât pe Netflix cât și în rândul cititorilor romanelor de dragoste. Descoperă un univers nou, cu decoruri luxoase și cu personaje fermecătoare, povești de care s-au bucurat deja milioane de cititori.   „Julia Quinn este o adevărată maestră a romanelor de...

  Citește volumele din seria Bridgerton, un adevărat fenomen atât pe Netflix cât și în rândul cititorilor romanelor de dragoste.

  Descoperă un univers nou, cu decoruri luxoase și cu personaje fermecătoare, povești de care s-au bucurat deja milioane de cititori.

   

  „Julia Quinn este o adevărată maestră a romanelor de dragoste. A creat o familie atât de atrăgătoare și de fermecătoare, o comunitate atât de vibrantă și de captivantă, că ne face să tânjim să îi cunoaștem mai bine.“ NPR Books

  Citeste mai mult Citeste mai putin
  Tip coperta:
  attribute_icon
  Broșată
  Colectie
  attribute_icon
  Pretul afisat este orientativ

  De același autor

  Vezi toate

  Despre Julia Quinn

  Julia Quinn

  JULIA QUINN este autoarea a 18 bestselleruri New York Times consecutive și numai în Statele Unite s-au vândut peste 10 milioane de exemplare ale romanelor ei. Prima carte, Splendid, i-a fost cumpărată de o editură când avea doar 24 de ani, iar Julia a continuat să colaboreze cu același redactor și cu aceeași editură de atunci încoace. Este absolventă a universităților Harvard și Radcliffe și a fost înscrisă pentru o perioadă la Facultatea de Medicină a Universității Yale, dar a renunțat pentru a se dedica în exclusivitate scrisului. Pe data de 25 decembrie 2020 a avut premiera Bridgerton — o producție originală Shondaland/Netflix bazată pe cea mai populară serie a Juliei Quinn.

  Întâmpinat cu entuziasm atât de telespectatori, cât și de critici, serialul Bridgerton s-a clasat al cincilea ca audiență la debut, fiind pe locul 1 în topurile vizionărilor Netflix din 76 de țări.

  EBOOKS din aceeasi categorie

  Vezi toate

  Pachetul conține