- 40%

Pariul unui gentleman

Preț special 11,94 lei

Reducere 40%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Când Lady Lydia Alfreton este santajata din cauza continutului socant al manuscrisului unui roman pe care l-a scris cândva, ea trebuie sa recurga la cele mai disperate masuri ca sa strânga banii pentru a rascumpara paginile incriminatoare. Singura solutie este sa accepte un vechi pariu propus de arogantul si periculosul duce de...

Când Lady Lydia Alfreton este santajata din cauza continutului socant al manuscrisului unui roman pe care l-a scris cândva, ea trebuie sa recurga la cele mai disperate masuri ca sa strânga banii pentru a rascumpara paginile incriminatoare. Singura solutie este sa accepte un vechi pariu propus de arogantul si periculosul duce de Penthurst. Macar în acest caz, Lydia considera ca Penthurst este un barbat pe care nu ar deranja-o sa-l jecmaneasca – si este convinsa ca va câstiga. Penthurst a ajuns de mult la concluzia ca Lydia este o femeie pe care cautarea aventurilor ar putea s-o bage în cele mai nebunesti necazuri. Dar chiar si el este deosebit de surprins când ea îi face o vizita acasa si se declara dispusa sa-si parieze inocenta pentru zece mii de lire – un pariu pe care el i-l propusese în gluma, doar ca s-o avertizeze sa renunte la jocurile de noroc.
Când pierde la simpla extragere a unei carti, Lydia este socata. Acum are doua probleme cu care trebuie sa se confrunte: un santajist hotarât s-o faca sa plateasca si un duce hotarât sa-i îmblânzeasca purtarea rebela. Un singur pas gresit, si Lydia va fi compromisa – sau legata de gentlemanul seducator care o poate îmblânzi.
Madeline Hunter a debutat în anul 2000 si de atunci a publicat 24 de romane, tiparite în peste 6 milioane de exemplare si traduse în 12 limbi. Aflata pe lista de bestselleruri din New York Times, USA Today si Publishers Weekly, ea a câstigat de doua ori prestigiosul premiu RITA.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
May 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
107 x 177
Nr. pagini:
320
ISBN:
978-606-33-2780-3
Colectie:
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate