special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40%

Pasiunea unui scotian

Autor: Suzanne Enoch
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 03.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
SERIA ÔÇ×SCO╚ÜIENI NEST─éP├éNI╚ÜIÔÇť Dup─â ce ani la r├ónd, Rowena MacLawry, sora cea mic─â a celui mai bun prieten, l-a urm─ârit cu priviri adoratoare, tot ce-╚Öi dore╚Öte Lachlan MacTier este s─â scape de insisten╚Ťele acesteia. ╚śi, spre surprinderea tuturor, Rowena fuge la Londra, hot─âr├ót─â s─â-l uite pe Lachlan ├«n v├órtejul...

SERIA ÔÇ×SCO╚ÜIENI NEST─éP├éNI╚ÜIÔÇť

Dup─â ce ani la r├ónd, Rowena MacLawry, sora cea mic─â a celui mai bun prieten, l-a urm─ârit cu priviri adoratoare, tot ce-╚Öi dore╚Öte Lachlan MacTier este s─â scape de insisten╚Ťele acesteia. ╚śi, spre surprinderea tuturor, Rowena fuge la Londra, hot─âr├ót─â s─â-l uite pe Lachlan ├«n v├órtejul balurilor din sezonul de debut. C├ónd, trei luni mai t├órziu, se ├«ntoarce ├«n Sco╚Ťia pentru a ajuta la preg─âtirile pentru nunta celui mai mare frate al ei, Rowena este o cu totul alt─â femeie. Accentul sco╚Ťian aproape i-a disp─ârut, poart─â ╚Ťinute elegante dup─â ultima mod─â ╚Öi a venit ├«nso╚Ťit─â de c├ó╚Ťiva gentlemeni englezi care se lupt─â s─â-i c├ó╚Ötige aten╚Ťia.

Lachlan nu prea ╚Ötie cum s─â reac╚Ťioneze fa╚Ť─â de aceast─â frumuse╚Ťe sofisticat─â, care acum are cu totul alte preocup─âri dec├ót s─â-l urm─âreasc─â peste tot. ╚śi cu c├ót ea pare mai hot─âr├ót─â s─â-i dovedeasc─â faptul c─â a uitat cu totul iubirea adolescentin─â pe care i-a purtat-o de c├ónd se ╚Ötie, cu at├ót Lachlan este mai vr─âjit ╚Öi mai dornic s─â o cucereasc─â.

Oare Rowena doar se preface c─â ├«l dispre╚Ťuie╚Öte sau el chiar a pierdut pentru totdeauna ╚Öansa de a fi cu t├ón─âra care s-a transformat ├«ntr-o lady mai ├«nc├ónt─âtoare ╚Öi mai interesant─â dec├ót ╚Öi-ar fi putut el imagina vreodat─â?

 

ÔÇ×Un roman de dragoste cu personaje captivante ╚Öi ac╚Ťiune incitant─â.ÔÇť Fresh Fiction

 

SUZANNE ENOCH a scris până în prezent 40 de romane, care au intrat pe listele de bestselleruri ale The New York Times, USA Today și Publishers Weekly.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
320
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7300-8
Traducator(i):
attribute_icon
Irina Stoica
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  28 mai 2021
Autor(i)  :  Suzanne Enoch
Numar pagini  :  320
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Fictiune
ISBN  :  978-606-33-7300-8
Traducator(i)  :  Irina Stoica

Din aceeasi categorie

Vezi toate