permanent noutate

- 25%

Powerless. Jocul

0% of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 44,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 20.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 44,99 lei

NOMINALIZARE GOODREADS LA PREMIUL BEST YOUNG ADULT FANTASY & SCIENCE FICTION

CARTE PUBLICATĂ ÎN PESTE 15 ȚĂRI

Numai cei ieșiți din comun își au locul în regatul Ilya ‒ Elitele excepționale, cu puteri care mai de care.

Puterile de care aceste Elite se bucură de zeci de ani le-au fost lăsate cu bunăvoință de molimă, deși nu toți au fost într-atât de norocoși încât să supraviețuiască bolii pentru a se bucura de beneficii. Cei născuți Obișnuiți sunt fix asta: oameni obișnuiți. Și, când regele a hotărât ca toți Obișnuiții să fie alungați pentru a păstra pură societatea lui de Elite, lipsa unei abilități devine, dintr-odată, un mare păcat ‒ făcând ca Paedyn Gray să ajungă infractoare fără voie și hoață de nevoie.

Supraviețuirea în mahalale ca Obișnuit nu este un lucru ușor, și Paedyn știe asta mai bine decât majoritatea oamenilor. Antrenată de tatăl ei încă de când era mică să fie atentă la tot ce are în jur, Paedyn se dă drept Clarvăzătoare în orașul aglomerat, amestecându-se cu Elitele cât de bine posibil, în încercarea de a rămâne în viață și de a se ține departe de belele. Ceea ce e mult mai ușor de zis decât de făcut.

Când Paedyn îl salvează, fără să știe cu cine are de-a face, pe unul dintre prinții regatului Ilya, se trezește prinsă fără voie în Întrecerile Epurării. Brutala competiție are ca scop etalarea puterilor Elitelor ‒ exact ceea ce lui Paedyn îi lipsește. Dacă probele și adversarii din competiție nu reușesc să o ucidă, cu siguranță o va face prințul ‒ de care ea încearcă să își ferească inima ‒ odată ce va afla ce este: o Obișnuită.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 10 iun. 2024
Colectie : Moon Light
Autor(i) : Lauren Roberts
Traducator(i) : Irina Stoica
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 560
ISBN : 978-630-319-970-2