Pregătire sportivă practică: Fotbal. Manual pentru clasa a V-a

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
29,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 01.11.2021

Salut, Sunt prietenul tău, MANUALUL, și mi-am propus ca în acest an să te însoțesc la lecțiile de pregătire sportivă practică și în competițiile la care vei participa, atât în școală, cât și în afara sa. Ca urmare, te rog sa mă consulți ori de câte ori ai nevoie de informații care să te ajute să înțelegi...

Salut,

Sunt prietenul tău, MANUALUL, și mi-am propus ca în acest an să te însoțesc la lecțiile de pregătire sportivă practică și în competițiile la care vei participa, atât în școală, cât și în afara sa.

Ca urmare, te rog sa mă consulți ori de câte ori ai nevoie de informații care să te ajute să înțelegi mai bine ce se întâmplă cu corpul tău când depui efort, ce presupune pregătirea sportivă, ce înseamnă performanța și în ce condiții se obține ea, ce este o competiție și la care concursuri poți participa, ce este fairplay-ul și de ce trebuie să ne respectăm partenerii de întrecere.

Încă de la început, trebuie să știi că sportul presupune multă, multă muncă, dăruire, dar aduce și satisfacții și în orice competiție vor fi învingători și învinși deopotrivă. Cu toate acestea, sportul te ajută să îți cunoști limitele, să îți stăpânești emoțiile, să ai încredere în tine și, nu în ultimul rând, să întâlnești mai mulți copii și să legi noi prietenii.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2017
Nr. pagini:
attribute_icon
88
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
205x260
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2014-9
Pretul afisat este orientativ

EBOOKS de acelasi autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  24 iul. 2017
Numar pagini  :  88
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  205x260
Categorie  :  Clasa a V-a
ISBN  :  978-606-33-2014-9

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate