- 50%

Prevenirea bolilor cardiovasculare

Preț special 9,59 lei

Reducere 50%

Preț standard 19,17 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Bolile cardiovasculare reprezintă prima cauză a mortalităţii la nivel mondial, fiind responsabile de un deces din trei. Studiile ştiinţifice demonstrează că alimentaţia este unul dintre factorii de risc cei mai importanţi. Din fericire, este...

Bolile cardiovasculare reprezintă prima cauză a mortalităţii la nivel mondial, fiind responsabile de un deces din trei. Studiile ştiinţifice demonstrează că alimentaţia este unul dintre factorii de risc cei mai importanţi. Din fericire, este şi cel asupra căruia se poate acţiona uşor în termenii prevenirii.În această lucrare foarte documentată, Michel Montignac ne ajută să înţelegem varietatea şi amploarea factorilor de risc cardiovasculari.

Autorul denunţă ideile preconcepute în materie, reabilitând unele alimente cum sunt brânzeturile, ouăle, ciocolata neagră, vinul şi chiar foie gras. Ca model de alimentaţie corectă este propusă cea mediteraneeană, bogată în fructe, legume, peşte, ulei de măsline, pâine cu multe fibre etc. În plus, este readus în discuţie aşa-zisul paradox francez, datorat mai ales unui consum mediu, regulat, de vin.

Sprijinit de studii ştiinţifice care demonstrează că recomandările alimentare din dieta lui sunt printre cele mai bune pentru diminuarea factorilorderisccardiovasculari, Michel Montignac ne invită încă o dată să abordăm viaţa în cel mai bun mod, cel al gastronomiei nutriţionale.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
May 2011
Tip copertă:
Broșată
Format:
130 x 200
Nr. pagini:
208
ISBN:
978-606-600-260-8
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate