- 30%

Prizonierii geografiei. Lumea noastră explicată în 12 hărți simple

Preț special 34,93 lei

Reducere 30%

Preț standard 49,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 16.04.2021

Cum au devenit Statele Unite o superputere? De ce există războaie? Și de ce unele țări sunt bogate, iar altele, sărace? Află răspunsurile la toate aceste întrebări și la multe altele în această carte revelatoare care îți explică în baza hărților cum anume geografia a influențat istoria lumii noastre. Descoperă...

Cum au devenit Statele Unite o superputere?

De ce există războaie? Și de ce unele țări sunt bogate, iar altele, sărace?

Află răspunsurile la toate aceste întrebări și la multe altele în această carte revelatoare care îți explică în baza hărților cum anume geografia a influențat istoria lumii noastre.

Descoperă cum deciziile marilor conducători din istorie au fost condiționate mereu de formele de relief din jur – de munți, de fluvii și de mări – și de ce din cauza geografiei istoria pare să se repete la nesfârșit.

Această ediție ilustrată pentru copii a bestsellerului internațional Prizonierii geografiei, scrisă de experimentatul jurnalist Tim Marshall, este o introducere unică și remarcabilă în geopolitica lumii, fiind o sursă de inspirație pentru toate mințile curioase de pretutindeni.

 

„O nouă perspectivă din care să privești hărțile geografice... văzute ca niște indicatori pentru relațiile adesea tensionate dintre națiuni.“ New York Times

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jan 2020
Tip copertă:
Cartonată
Format:
255x305
Nr. pagini:
80
ISBN:
978-606-33-4251-6
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate