- 15%

Psihologie. Idei fundamentale

Preț special 84,92 lei

Reducere 15%

Preț standard 99,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Suntem cu adevărat unici… sau doar ne conformăm unor tipare? Ce ne face să ne reamintim și de ce uităm? Cum putem măsura efectiv inteligența? Întrebări de genul acesta stau la baza activității celor mai importanți gânditori și cercetători internaționali din fascinantul domeniu al psihologiei. Scris...

Suntem cu adevărat unici… sau doar ne conformăm unor tipare? Ce ne face să ne reamintim și de ce uităm? Cum putem măsura efectiv inteligența? Întrebări de genul acesta stau la baza activității celor mai importanți gânditori și cercetători internaționali din fascinantul domeniu al psihologiei.

Scris într-un limbaj accesibil, volumul abundă în explicații concise care lămuresc jargonul, în diagrame care descurcă ițele teoriilor încurcate, în citate memorabile și în ilustrații ingenioase care se joacă cu convingerile și percepțiile noastre.


Fie că domeniul psihologiei este ceva nou pentru voi, fie că sunteți studenți sau posedați o mulțime de cunoștințe teoretice, veți găsi în paginile acestei cărți suficiente lucruri care să vă stârnească curiozitatea și să vă stimuleze deopotrivă.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Nov 2016
Tip copertă:
Cartonată
Nr. pagini:
352
ISBN:
978-606-741-996-2
Colectie:
Idei Fundamentale
Din aceeasi categorie