- 30%

Schimbă-ți viața în 7 zile (Carte+CD)

Preț special 13,93 lei

Reducere 30%

Preț standard 19,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Succesul și fericirea nu sunt accidente care li se întâmplă doar anumitor oameni. Acestea se obțin prin modalități specifice de a gândi și a acționa în lumea care ne înconjoară. Paul McKenna a efectuat un studiu asupra oamenilor care se bucură de succes în viață, extrăgând din acesta acele strategii și tehnici...

Succesul și fericirea nu sunt accidente care li se întâmplă doar anumitor oameni. Acestea se obțin prin modalități specifice de a gândi și a acționa în lumea care ne înconjoară. Paul McKenna a efectuat un studiu asupra oamenilor care se bucură de succes în viață, extrăgând din acesta acele strategii și tehnici cognitiv-comportamentale care ne vor ajuta gândim în același mod precum cei care își ating întotdeauna obiectivele autoimpuse. Nu circumstanțele exterioare sunt cele care ne guvernează viețile, este mesajul pe care ni-l transmite autorul, ci modul în care le percepem și ne raportam la ele.

Orice schimbare vine mai întâi din interiorul nostru, iar tehnicile de restructurare cognitivă prezentate în volumul de față ne vor ajuta obținem în doar șapte zile tot ceea ce ne dorim.

Carte + CD (în lectura actorului Victor Rebengiuc)

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Apr 2017
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
272
ISBN:
978-606-33-0082-0
Colectie:
Din aceeasi categorie Vezi toate