- 45%

- 45%

-44.97%

Secretele unei nopti

Autor: Lisa Kleypas
Preț standard 19,90 lei Preț special 10,95 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
10,95 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Încearcă gratuit, renunță oricând
SERIA „ÎN CĂUTAREA UNUI SOȚ“ Patru tinere își fac debutul în înalta societate londoneză având același scop: cel de a-și pune farmecele în joc pentru a-și găsi un soț. Așa se naște planul lor îndrăzneț. Annabelle Peyton este hotărâtă să-și salveze familia de la dezastru. Așa că se decide să se...

SERIA „ÎN CĂUTAREA UNUI SOȚ“

Patru tinere își fac debutul în înalta societate londoneză având același scop: cel de a-și pune farmecele în joc pentru a-și găsi un soț. Așa se naște planul lor îndrăzneț.

Annabelle Peyton este hotărâtă să-și salveze familia de la dezastru. Așa că se decide să se folosească de frumusețea și de inteligența ei pentru a determina un nobil să o ceară în căsătorie. Dar cel mai asiduu și mai uluitor admirator al ei, bogatul și puternicul Simon Hunt, i-a spus foarte clar că îi poate oferi plăceri irezistibile – dar nu și căsătoria. Annabelle nu vrea să-i accepte propunerea de neconceput… dar nu poate rezista în fața unui bărbat atât de seducător.

Prietenele ei încearcă să o ajute, conspirând pentru a atrage în cursă un gentleman care li se pare potrivit pentru ea. Doar atunci Annabelle va fi la adăpost de Simon… și de propriile dorințe. Dar, într-o noapte de vară, Annabelle cade pradă îmbrățișărilor pasionale și săruturilor ispititoare ale lui Simon… și descoperă că dragostea este cel mai periculos joc dintre toate.

 

„Cu Lisa Kleypas poți să râzi și să plângi – doar la o singură pagină.Julia Quinn

 

LISA KLEYPAS este autoarea a peste 40 de romane de dragoste, care au fost publicate în 20 de limbi. Cărțile ei au apărut pe listele de bestselleruri din The New York Times, USA Today și Publishers Weekly şi au fost distinse cu numeroase premii, printre care și prestigiosul RITA Award.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2022
Nr. pagini:
attribute_icon
304
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107X177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-8793-7
Traducator(i):
attribute_icon
Anca Dinu

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  21 mar. 2022
Autor(i)  :  Lisa Kleypas
Numar pagini  :  304
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107X177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-33-8793-7
Traducator(i)  :  Anca Dinu
Scrie o recenzie