- 40%

- 40%

-40%

Spune-mi ce visezi

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei

Reducere 40%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
Ashley Patterson este convins─â c─â este urm─ârit─â, îns─â h─âr╚Ťuitorii obseda╚Ťi par s─â fac─â parte dintr-o alt─â lume, nu a ei. C─âci Ashley, specialist─â în computere într-un mic or─â╚Öel din Silicon Valley, duce o via╚Ť─â extrem de lini╚Ötit─â ╚Öi retras─â. Colega ei de serviciu, Toni Prescott, este o fire...

Ashley Patterson este convins─â c─â este urm─ârit─â, îns─â h─âr╚Ťuitorii obseda╚Ťi par s─â fac─â parte dintr-o alt─â lume, nu a ei. C─âci Ashley, specialist─â în computere într-un mic or─â╚Öel din Silicon Valley, duce o via╚Ť─â extrem de lini╚Ötit─â ╚Öi retras─â. Colega ei de serviciu, Toni Prescott, este o fire total diferit─â - voluntar─â ╚Öi neinhibat─â, spune întotdeuna ce gânde╚Öte ╚Öi flirteaz─â cu necunoscu╚Ťi întâlni╚Ťi pe internet. Iar Alette Peters prefer─â s─â viziteze muzee sau s─â î╚Öi petrec─â timpul în compania iubitului ei pictor.

Cele trei femei par s─â nu aib─â nimic în comun - pân─â când o serie de crime oribile, în care victimele sunt b─ârba╚Ťi uci╚Öi în cele mai groaznice moduri, declan╚Öeaz─â un val de panic─â în întrega ╚Ťar─â. Probele g─âsite la locul crimelor duc la o singur─â arestare, dar acesta este doar începutul. C─âci ce urmeaz─â va reprezenta unul dintre cele mai bizare procese ale secolului - iar verdictul ╚Öi consecin╚Ťele lui vor dezgropa secrete din trecut ce vor schimba pentru totdeauna viitorul celor implica╚Ťi.

Sidney Sheldon r─âmâne unul dintre cei mai de succes autori din lume, cu peste 300 de milioane de c─âr╚Ťi vândute ╚Öi traduse în zeci de limbi. Este singurul scriitor de╚Ťin─âtor al premiilor Oscar, Tony ╚Öi Edgar.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
304
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0597-9
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  9 mai 2016
Autor(i)  :  Sidney Sheldon
Numar pagini  :  304
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-0597-9

Din aceeasi categorie

Vezi toate