lips─â stoc

- 45%

Spune-mi ce visezi

0% of 100
RRP: 24,90┬álei Pre╚Ť special 13,70┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 24,90┬álei Pre╚Ť special 13,70┬álei

Ashley Patterson este convins─â c─â este urm─ârit─â, îns─â h─âr╚Ťuitorii obseda╚Ťi par s─â fac─â parte dintr-o alt─â lume, nu a ei. C─âci Ashley, specialist─â în computere într-un mic or─â╚Öel din Silicon Valley, duce o via╚Ť─â extrem de lini╚Ötit─â ╚Öi retras─â. Colega ei de serviciu, Toni Prescott, este o fire total diferit─â - voluntar─â ╚Öi neinhibat─â, spune întotdeuna ce gânde╚Öte ╚Öi flirteaz─â cu necunoscu╚Ťi întâlni╚Ťi pe internet. Iar Alette Peters prefer─â s─â viziteze muzee sau s─â î╚Öi petrec─â timpul în compania iubitului ei pictor.

Cele trei femei par s─â nu aib─â nimic în comun - pân─â când o serie de crime oribile, în care victimele sunt b─ârba╚Ťi uci╚Öi în cele mai groaznice moduri, declan╚Öeaz─â un val de panic─â în întrega ╚Ťar─â. Probele g─âsite la locul crimelor duc la o singur─â arestare, dar acesta este doar începutul. C─âci ce urmeaz─â va reprezenta unul dintre cele mai bizare procese ale secolului - iar verdictul ╚Öi consecin╚Ťele lui vor dezgropa secrete din trecut ce vor schimba pentru totdeauna viitorul celor implica╚Ťi.

Sidney Sheldon r─âmâne unul dintre cei mai de succes autori din lume, cu peste 300 de milioane de c─âr╚Ťi vândute ╚Öi traduse în zeci de limbi. Este singurul scriitor de╚Ťin─âtor al premiilor Oscar, Tony ╚Öi Edgar.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 9 mai 2016
Colectie : Lira
Autor(i) : Sidney Sheldon
Tip Coperta : Broșată
Format : 107 x 177
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-0597-9