- 40%

- 40%

Titanii

Autor: Leila Meacham
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Titanii


Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 17,94 lei

Versiuni disponibile

Primăvara anului 1900. Separați la naștere, gemenii Nathan Holloway și Samantha Gordon își aniversează împlinirea vârstei de douăzeci de ani, fără să știe sau să bănuiască unul despre existența celuilalt. Acesta este și momentul în care soarta îi va pune în fața unei alegeri care le va schimba viețile pentru...

Primăvara anului 1900. Separați la naștere, gemenii Nathan Holloway și Samantha Gordon își aniversează împlinirea vârstei de douăzeci de ani, fără să știe sau să bănuiască unul despre existența celuilalt. Acesta este și momentul în care soarta îi va pune în fața unei alegeri care le va schimba viețile pentru totdeauna.

La ferma Barrows, Nathan primește o vizită neașteptată: Trevor Waverling, un titan al exploatărilor petroliere, vine să îi dezvăluie un adevăr dureros și să îi propună un târg neobișnuit… La Fort Worth, Samantha decide că viitorul ei este legat de Las Tres Lomas, una dintre cele mai mari ferme din Texas, chiar dacă pentru asta trebuie să-și abandoneze pasiunea pentru paleontologie.

Într-o perioadă marcată de schimbări dramatice în istoria Sudului, drumurile lui Nathan și al Samanthei se întrepătrund într-o poveste care îmbină trădările și loialitatea, suferințele și dragostea cu răsturnări de situație spectaculoase și cu rezonanțe emoționale profunde.

 

„Un roman despre dragoste și răzbunare, bogăție și ambiție. Autoarea reușește să implice cititorii atât de profund în viețile personajelor încât aceștia le trăiesc odată cu ele.“ The HuffingtonPost

Leila Meacham este autoarea a șapte romane și a cunoscut consacrarea odată cu publicarea bestsellerului Trandafiri, care s-a bucurat de un succes extraordinar în întreaga lume.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jan 2019
Numar pagini:
attribute_icon
480
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3444-3

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  16 ian. 2019
Autor(i)  :  Leila Meacham
Numar pagini  :  480
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
ISBN  :  978-606-33-3444-3