- 40%

Titanii

Preț special 11,94 lei

Reducere 40%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Primăvara anului 1900. Separați la naștere, gemenii Nathan Holloway și Samantha Gordon își aniversează împlinirea vârstei de douăzeci de ani, fără să știe sau să bănuiască unul despre existența celuilalt. Acesta este și momentul în care soarta îi va pune în fața unei alegeri care le va schimba viețile pentru...

Primăvara anului 1900. Separați la naștere, gemenii Nathan Holloway și Samantha Gordon își aniversează împlinirea vârstei de douăzeci de ani, fără să știe sau să bănuiască unul despre existența celuilalt. Acesta este și momentul în care soarta îi va pune în fața unei alegeri care le va schimba viețile pentru totdeauna.

La ferma Barrows, Nathan primește o vizită neașteptată: Trevor Waverling, un titan al exploatărilor petroliere, vine să îi dezvăluie un adevăr dureros și să îi propună un târg neobișnuit… La Fort Worth, Samantha decide că viitorul ei este legat de Las Tres Lomas, una dintre cele mai mari ferme din Texas, chiar dacă pentru asta trebuie să-și abandoneze pasiunea pentru paleontologie.

Într-o perioadă marcată de schimbări dramatice în istoria Sudului, drumurile lui Nathan și al Samanthei se întrepătrund într-o poveste care îmbină trădările și loialitatea, suferințele și dragostea cu răsturnări de situație spectaculoase și cu rezonanțe emoționale profunde.

 

„Un roman despre dragoste și răzbunare, bogăție și ambiție. Autoarea reușește să implice cititorii atât de profund în viețile personajelor încât aceștia le trăiesc odată cu ele.“ The HuffingtonPost

Leila Meacham este autoarea a șapte romane și a cunoscut consacrarea odată cu publicarea bestsellerului Trandafiri, care s-a bucurat de un succes extraordinar în întreaga lume.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jan 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
480
ISBN:
978-606-33-3444-3
Colectie:
Alma
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate