- 35%

Trec în clasa a V-a. Ce trebuie să știu la Educație civică? Caiet de activități

Preț special 6,44 lei

Reducere 35%

Preț standard 9,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 20.04.2021

TREC ÎN CLASA A V-A! Ce trebuie să știu la Educație civică? Primii ani de școală s-au în cheiat. Vei fi elev în clasa a V-a!Te așteaptă noi provocări. Pentru aceasta, cunoștințele pe care le-ai acumulat până acum îți vor fi de folos și în continuare , ajutându-te să te...

TREC ÎN CLASA A V-A!


Ce trebuie să știu la Educație civică?


Primii ani de școală s-au în cheiat. Vei fi elev în clasa a V-a!
Te așteaptă noi provocări. Pentru aceasta, cunoștințele pe care le-ai acumulat până acum îți vor fi de folos și în continuare , ajutându-te să te pregătești pentru anii de gimnaziu.
Îți reamintim că educația civică te ajută să descoperi ce înseamnă să fii cetățean și să ai o atitudine civică. Parcurgând conținuturile acestei discipline, în clasele a III-a și a IV-a, ai aflat despre tine, ca persoană, despre grupurile din care faci parte și regulile care trebuie respectate în grup, despre drepturile și îndatoririle oamenilor, despre raporturile noastre cu animalele, plantele și lucrurile, despre locurile de apartenență, despre comportamente moral-civice, valori și norme morale.
Toate acestea vor constitui baza pe care vei așeza, în clasa a V-a, noi conținuturi ce se vor transforma în deprinderi, comportamente și atitudini necesare în propriul tău proces de creștere și devenire.


Acest caiet te va ajuta să fii pregătit de start în clasa a V-a.


Succes!

 

Aprobat de MEN prin ordinul 3022/08.01.2018

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
May 2017
Tip copertă:
Capsată
Format:
205x260
Nr. pagini:
24
ISBN:
978-606-33-1583-1
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate