Trec în clasa a V-a. Ce trebuie să știu la Geografie? Caiet de activități

9,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 15.04.2021

TREC ÎN CLASA A V-A! Ce trebuie să știu la Geografie? Primii ani de școală s-au încheiat. Vei fi elev în clasa a V-a!Te așteaptă noi provocări. Pentru aceasta, cunoștințele pe care le-ai acumulat până acum îți vor fi de folos și în continuare, ajutându-te să te pregătești...

TREC ÎN CLASA A V-A!


Ce trebuie să știu la Geografie?


Primii ani de școală s-au încheiat. Vei fi elev în clasa a V-a!
Te așteaptă noi provocări. Pentru aceasta, cunoștințele pe care le-ai acumulat până acum îți vor fi de folos și în continuare, ajutându-te să te pregătești pentru anii de gimnaziu.
În cadrul orelor de Geografie ai învățat cum să descifrezi ta inele hărților, cum să te orientezi , ai aflat lucruri importante despre localitatea natală ș  împrejurimile acesteia, despre țara noastră, România, despre continent ul Europa și despre planeta Terra. Ai pornit dintr-o călătorie chiar din sala de clasă și ai ajuns în întreaga lume, ba chiar în spațiul cosmic, printre planete.
Toate acestea vor constitui baza pe care vei așeza, în clasa a V-a , noi conținuturi ce se vor transforma în deprinderi, comportamente și atitudini necesare în propriul tău proces de creștere și devenire.
Acest caiet te va ajuta s ă fii pregătit de start în clasa a V-a.
Succes!

 

Aprobat de MEN prin ordinul 3022/08.01.2018

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
May 2017
Tip copertă:
Capsată
Format:
205x260
Nr. pagini:
24
ISBN:
978-606-33-1387-5
Din aceeasi categorie Vezi toate