- 29%

Ultima reuniune (vol. 28)

Nota ta:
40 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.12.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic

 

CINCI VIEȚI ȘI JUMĂTATE DE SECOL DE SECRETE SFÂȘIETOARE

Birmania, 1945. Bea, Plum, Bubbles, Joy și Lucy sunt cinci tinere care vor să trăiască aventura vieții lor și pleacă pe front, conducând o cantină mobilă pe drumuri periculoase și evitând focurile de armă ale inamicului. Dar curând războiul le obligă să poarte bătălii care le pun viața în pericol și care le vor bântui tot restul vieții.

Oxford, 1976. În mijlocul unei veri toride, o femeie se strecoară într-un muzeu și fură câteva netsuke japoneze rare, inclusiv faimoasa piesă cunoscută drept fata-vulpe. În ciuda unei recompense considerabile, aceste sculpturi valoroase nu mai sunt găsite niciodată.

Londra și Galway, 1999. În ajunul noului mileniu, Olivia, asistenta unui comerciant de artă, o întâlnește pe Beatrix, o văduvă în vârstă care dorește să vândă colecția de artă japoneză a regretatului ei soț. Dornică să încheie afacerea care îi poate propulsa cariera, Olivia o însoțește pe Beatrix la petrecerea de Revelion organizată la un castel din Irlanda. Însă aici prietenia femeilor atât de unite în timpul războiului trebuie să treacă testul timpului și să se confrunte cu secrete păstrate mai bine de cincizeci de ani.

 

„O poveste tulburătoare, plină de mister și adesea sfâșietoare, spusă cu o adevărată măiestrie.Kirkus Reviews

„Unul dintre cele mai bune romane istorice pe care le-am citit. Captivant, autentic – e o plăcere să-l citești.“ The Booklover

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 14 sept. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Kayte Nunn
Traducator(i) : Ana-Maria Gonțea
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 312
ISBN : 978-630-319-164-5